Horoscop 19 iulie: Relația amoroasă a Taurului are de suferit

Fecioară

O discuție mai tensionată poate degenera astăzi într-un conflict în toată regula. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu răspunzi la provocări! Dacă te simți mai tensionat/ă decât de obicei, caută o destinație mai retrasă pentru acest sfârșit de săptămână, ca să te poți reconecta cu rudele!

Balanță

Petreci mult timp la birou și din această cauză, umerii ți s-au lăsat și ai început să te îngrași! Fă mici schimbări, precum mersul pe jos/pe bicicletă, sau urcatul scărilor, și o să vezi că te vei simți mult mai bine!

Scorpion

În prima parte a zilei o să te simți copleșit/ă de sarcinile pe care le ai de rezolvat la job.

Discută cu colegii și încearcă să găsiți o metodă cât mai echitabilă de distribuire a atribuțiilor de serviciu. Altfel, inevitabil vor apărea discuțiile și se va crea o atmosferă tensionată!

Săgetător

Încearcă să fii mai punctual/ă, pentru că lumea a început să te eticheteze, bazându-se exclusiv pe acest aspect! E important să îți respecți cuvântul, mai ales atunci când te întâlnești cu cineva pentru prima dată! Din fericire, ai alături o persoană mai bine organizată decât tine și trebuie să îi urmezi sfaturile!

Capricorn

Prima jumătate a acestei zile va fi extrem de liniștită pentru tine.

Totuși, după masa de prânz lucrurile se vor aglomera și vei fi nevoit/ă să iei anumite decizii rapide. Atunci când nu ai timp suficient pentru a cere sfaturi, bazează-te pe instinct!

Vărsător

Astăzi trebuie să restitui o sumă importantă de bani și iarăși vei ajunge la fundul sacului. E clar, trebuie să faci o schimbare majoră, altfel permanent vei ajunge în aceeași situație! Discută cu partenerul și stabiliți împreună cum să vă modificați comportamentul!

Pești

Te așteaptă o nouă provocare și ai mari emoții din acest punct de vedere.

Dacă e vorba de o destinație de vacanță, cu siguranță că te vei simți excelent! Vremea este bună, compania la fel, iar serviciile de care vei beneficia sunt de top! Dacă poți, imortalizează cumva acest moment!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod