Horoscop 18 septembrie: Provocare teribilă pentru Vărsători

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

Petreci foarte mult timp în fața ecranelor și, din această cauză, vederea a început să îți scadă. Mergi la un control oftalmologic cât mai repede și încearcă să îți iei anumite măsuri de siguranță!

Taur

Dacă te simți capabil/ă să muți munții din loc, ar trebui să te înscrii la o provocare inedită! De exemplu, pentru perioada imediat următoare, poți să îți fixezi ca obiectiv să alergi un semimaraton sau să înoți 30 de lungimi de bazin! O să dobândești o formă fizică de invidiat și încredere în propria persoană!

Gemeni

Un coleg de-al tău te va aborda astăzi cu o rugăminte mai sensibilă.

Deși îți este greu să îl refuzi, trebuie să faci acest lucru, fiindcă altfel nu te mai poți concentra pe problemele tale proprii! Fii fără grijă, asta nu înseamnă că ești egoist/ă, ci doar puțin mai selectiv/ă!

Rac

Ești destul de naiv/ă, mai ales atunci când vine vorba de viața ta amoroasă. Tocmai din această cauză, riști să primești o lecție dură, pe care să o ții minte toată viața! Învață ceva din experiența trecutului și nu mai pune preț pe promisiuni!

Leu

În prima jumătate a zilei o să fii implicat/ă în multe probleme de la job și, din această cauză, unele rude vor avea de suferit! Trebuie să îți gestionezi cât mai eficient timpul și, de ce nu, să înveți să spui "nu"!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
17 Septembrie 2024