Horoscop 18 iulie: Care este zodia care va începe ziua cu stângul

Fecioară

Nu îți înăbuși gândurile și pornirile! Dacă simți să spui ceva cuiva, fă-o fără să te gândești prea mult la consecințe, atât timp cât păstrezi o doză normală de politețe! Chiar ai tot dreptul să spui ce gândești și să lupți pentru ideile tale!

Balanță

Ziua aceasta va începe cu stângul pentru tine, dar cu toate astea, vor exista suficiente ocazii pentru a te redresa. Drept urmare, nu trebuie să îți pierzi răbdarea, ori să iei decizii pripite pe care să le regreți mai târziu! Acționează cu mult calm!

Scorpion

Nu îți băga nasul acolo unde nu îți fierbe oala pentru că, deși ai intenții bune, riști să faci mai mult rău! Așteaptă să ți se ceară sfatul înainte de a oferi consultații gratuite!

Săgetător

Astăzi o să redescoperi că anumite greșeli din trecut pot avea urmări majore pentru tine.

De aceea, trebuie să îți calculezi foarte bine pașii și să nu lași nimic în voia sorții! Din fericire, seara se anunță a fi extrem de liniștită!

Capricorn

Trebuie să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate și să nu îți forțezi organismul! Fiecare persoană este diferită și implicit are diferite praguri pe care le poate depăși sau nu. De aceea, e complet greșit să te compari permanent cu ceilalți.

Vărsător

Astăzi o să asiști la un conflict general la locul de muncă și deși nu ești implicat/ă în mod direct, nu poți să stai deoparte.

Acum îți vei vărsa tot năduful acumulat în trecut și s-ar putea să adresezi conducerii reproșuri foarte mari. Urmările acestui mic război vor apărea peste câteva zile, așa că pregătește-te!

Pești

Dacă nu ai suficienți bani, trebuie să găsești o modalitate rapidă de a-ți crește veniturile. Sigur, pentru efecte maxime, trebuie să reduci și cheltuielile inutile, dar cel puțin pentru moment, acest lucru pare greu de făcut. Totuși, cu răbdare toate se vor rezolva!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod