Horoscop 17 septembrie: Nu pierdeți timpul!

Fecioară

Ești mult prea implicat/ă în viața persoanelor de lângă tine și uiți să te bucuri de lucrurile care sunt cu adevărat importante! Altfel spus, ar trebui să te dedici doar acelor activități al căror rezultat pozitiv poate fi prevăzut și să fii mai atent/ă la risipa de energie pe care o faci!

Balanță

Nu îți gestionezi eficient resursele financiare și, din această cauză, mai mereu trebuie să apelezi la ajutorul prietenilor sau al rudelor. Încearcă să dai dovadă de mai multă maturitate și să te descurci pe cont propriu! Altfel, cât de curând o să rămâi izolat/ă!

Scorpion

Ești destul de agitat/ă în această perioadă și, tocmai din această cauză, s-ar putea să faci anumite greșeli.

Încearcă să te preocupi mai mult de starea ta de sănătate, mai ales dacă știi că ai avut anumite probleme în trecut!

Săgetător

Judecând după evoluția lucrurilor din ultima perioadă, riști să faci anumite greșeli majore. Cu toate acestea, poți depăși și această etapă mai dificilă, dacă nu te încăpățânezi să te descurci singur/ă! În anumite situații, e mai înțelept să îți recunoști limitele!

Capricorn

Un prieten mai vechi se află într-o poziție dificilă, pe care nu o poate rezolva decât cu sprijin din partea ta.

Totuși, nu te grăbi să îi sari imediat în ajutor, mai ales dacă prin comportamentul tău, o rudă poate avea de suferit!

Vărsător

Ai așteptări foarte mari de la ceilalți, iar atunci când vine vorba de propria persoană, te aștepți să primești indulgență. Ar trebui să pui în balanță totul și să acționezi în cunoștință de cauză!

Pești

În această zi o să primești o sumă importantă de bani dintr-o sursă neașteptată. Din fericire, acești bani pică exact la fix și nu mai ești nevoit/ă să faci un împrumut! Asigură-te că respecți termenul de rambursare!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
16 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod