Horoscop 17 mai: Situație din ce în ce mai șubredă pentru Scorpioni


Fecioară

Dacă nu deții o funcție de conducere deja, s-ar putea ca în curând să fii propus/ă pentru așa ceva. Fii fără grijă, o să te descurci excelent fiindcă ai o mulțime de calități! Pe de altă parte, din punct de vedere sentimental lucrurile nu merg chiar așa de bine pentru tine și partener și sunt mari șanse să vă certați serios!

Balanță


Încearcă să fii mai receptiv/ă la lucrurile din jurul tău! Chiar dacă nu ești hotărât/ă să acționezi, ceilalți nu te vor lăsa să rămâi pasiv/ă! Din fericire, ai nevoie doar de un mic imbold, odată ce te vei porni, cu greu vei fi oprit/ă!

Scorpion


Situația ta financiară este din ce în ce mai șubredă, iar pasivitatea pe care o afișezi ridică serioase semne de întrebare.
Trebuie să iei chiar acum taurul de coarne și să te lupți cu impulsurile! Chiar nu îți mai permiți să cheltuiești fără noimă!

Săgetător


Trebuie să privești cu încredere spre viitor, mai ales dacă urmează o perioadă incertă pentru tine! Din fericire, partenerul tău este puțin mai hotărât și stabilește ritmul de urmat! Nu-i de mirare că împreună formați o echipă de vis!

Capricorn


Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg la fel ca și până acum. Totuși, nu simți că e loc de îmbunătățit? Trebuie să faci ceva ca să fugi de rutină! O ieșire la film sau la o piesă de teatru poate fi doar o idee în acest sens!

Vărsător


Dimineața o să primești un telefon care te va da complet peste cap.
Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi peste măsură. Esențial este să îți păstrezi optimismul și speranța că lucrurile vor evolua!

Pești


Din punct de vedere emoțional, lucrurile stau destul de slab pentru tine. Așadar, nu trebuie să ceri mai mult de la partenerul tău fiindcă s-ar putea ca acesta să îți întoarcă vorbele, să vă răciți și chiar să îți reproșezi aspecte pe care le credeai demult uitate!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod