Horoscop 17 iulie: Mulți nativi se confruntă cu probleme de sănătate

Fecioară

Petreci foarte mult timp cu ochii în calculator, tabletă sau telefon și din această cauză, au început să apară tulburările de vedere. Încă nu e târziu, poți să îți salvezi sănătatea dacă îți schimbi comportamentul! Altfel, sigur vei ajunge dependent/ă de ochelari!

Balanță

Trebuie să faci mai multă mișcare și să fii puțin mai atent/ă la alimentație! Chiar dacă nu ești o persoană supraponderală, tot trebuie să te gândești și la aceste aspecte! Dacă vei face această mică schimbare, te vei simți mult mai bine!

Scorpion

Ai fost extrem de indulgent/ă cu jumătatea ta, iar acum pare că respectiva persoană ți se urcă în cap și nu te tratează deloc cu respect.

Dacă ești decis/ă să faci un pas important, trebuie să îi ceri să se schimbe, iar dacă nu va fi de acord, ai tot dreptul să îl părăsești!

Săgetător

Te implici în toate la locul de muncă și din această cauză, când vii acasă, ești mai mereu obosit/ă. Să nu te surprindă dacă vor apărea reproșuri din partea rudelor, chiar sunt meritate! Trebuie să faci mai mult în această privință, și de ce nu, să separi complet cele două aspecte ale vieții tale!

Capricorn

De dimineață o să te simți mult mai slăbit/ă decât de obicei, și nu vei ști cum să îți distribui mai bine energia rămasă.

Din fericire, un prieten mai vechi va face sau va spune un lucru extrem care te va mobiliza de îndată!

Vărsător

Trebuie să te gândești de două ori înainte de a spune anumite vorbe care cu ușurință îi pot răni pe ceilalți! Dacă nu îți vei tempera pornirile, te așteaptă o perioadă foarte dificilă!

Pești

Un coleg mai încăpățânat vrea cu orice preț să își demonstreze abilitățile în fața conducerii. Pe de altă parte, tu ești mai degrabă tăcut/ă și rezervat/ă, iar atitudinea aceasta este pe placul șefilor.

Să nu fii uimit/ă când respectiva persoană va începe atacurile la adresa ta, mânat/ă de pura invidie!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod