Horoscop 17 ianuarie: Tactul și calmul sunt cuvintele de ordine. Câteva zodii ar trebui să-și asculte intuiția


Balanță


Dimineață și la prânz totul va merge ca uns pentru tine. Practic, majoritatea planurilor vor fi încununate de succes și te vei simți mândră de poziția pe care o ocupi dar și de rezultatele obținute. Pe seară, nu e exclus să te cuprindă oboseală și să te culci mult mai devreme decât de obicei.

Scorpion


Încearcă să acorzi o atenție deosebită vorbelor pe care le vei spune astăzi! Chiar dacă ești obișnuit/ă să vorbești direct, trebuie să îți asumi și eventuale consecințe neplăcute! Cuvintele zilei sunt tactul și calmul!

Săgetător


Înainte de a face o achiziție mai importantă, trebuie să studiezi piața și să alegi momentul potrivit! Chiar dacă dispui de resurse financiare, e păcat să plătești un comision suplimentar din comoditate ori pasivitate! Dacă nu ești sigur/ă pe tine, apelează la serviciile unui specialist de încredere!

Capricorn


Ziua aceasta va fi epuizantă pentru tine, mai ales dacă ai de făcut multe deplasări în afara orașului! Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că vor fi mulți cei care vor dori să te ajute! Trebuie doar să rămâi la fel de binedispus/ă!

Vărsător


Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când e vorba de problemele în dragoste! Poate că partenerul tău are o explicație pentru orice situație, dar tu nu trebuie să o crezi orbește! Dacă în trecut te-a mințit, de ce crezi că acum se va comporta altfel?

Pești


Privești cu optimism spre ziua de mâine și ai încredere în capacitățile tale de a depăși orice obstacol.
Cu toate acestea, uneori trebuie să îți cunoști limitele și să arăți că ești o persoană realistă, ancorată în prezent! Astăzi este unul dintre acele momente!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod