Horoscop 16 septembrie: La ce trebuie să fie atenți Peștii

Fecioară

Nu ți-a spus nimeni până acum cât ești de superficial/ă la locul de muncă? Asta nu înseamnă că ești dedicat/ă serviciului, din contră, indică o lipsă de comunicare și o falsitate foarte mare. Încearcă să schimbi rapid lucrurile!

Balanță

Dacă știi că partenerul tău este extrem de gelos, trebuie să reduci unele interacțiuni inutile, purtate cu persoanele de sex opus. Sigur, există șansa ca nici acest lucru să nu fie suficient, așa că în atare situație, trebuie să fii mai dur/ă.

Ori îi ceri să renunțe la absurdități, ori vă despărțiți!

Scorpion

Pentru tine, această zi va fi una obișnuită, în care nu trebuie să faci nimic deosebit. Mergi pe drumul bătătorit, chiar dacă acesta poate fi puțin mai lung! Chiar nu e cazul de inovații sau de încercat lucruri noi, netestate!

Săgetător

O parte din colegii tăi sunt tot mai nemulțumiți de implicarea ta la locul de muncă. Drept urmare, s-au format bisericuțe, iar tu ai rămas cumva pe dinafară. Fă o schimbare și dă dovadă de mai multă modestie!

Capricorn

Dacă te mulțumești cu puțin, e firesc să ai parte deseori de reușite.

Totuși, având în vedere calitățile de care dispui, ar trebui să faci o schimbare și să țintești mai sus, cu riscul unor eventuale dezamăgiri!

Vărsător

O să acuzi astăzi o puternică durere de cap care te va împiedica să duci la bun sfârșit cele mai banale lucruri. Nu încerca să fii propriul tău medic, apelează la un specialist bun și urmează-i sfaturile! În câteva zile o să îți revii complet!

Pești

Riști să cheltuiești inutil anumite sume de bani și să ajungi rapid la sapă de lemn.

Fii mai atent/ă la bugetul familiei, altfel sigur vor exista nemulțumiri din partea jumătății tale!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
13 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod