Horoscop 16 mai: Viața sentimentală a Taurului se va schimba radical


Fecioară

Azi te vei simți cumva constrâns/ă de locuință ori de locul de muncă, iar asta înseamnă că trebuie să faci o schimbare și să îți îndrepți atenția către un obiectiv turistic. Dacă ești o persoană mai activă, o idee poate fi să mergi pe munte, spre un vârf mai dificil. Totuși, dă dovadă de maturitate și echipează-te corespunzător!

Balanță


Și în această zi o să primești o sarcină dificilă din partea șefilor. Deși vei fi tentat/ă să ripostezi, ar trebui să te abții și să înțelegi că dintre toți colegii, pe tine te consideră o persoană responsabilă și capabilă să facă față provocărilor.
Și obiectiv vorbind, chiar așa stau lucrurile!

Scorpion


Trebuie să te hidratezi mai bine și de ce nu, să fii atent/ă la alimentație! În ultima perioadă ai acumulat câteva kilograme în plus și dacă nu îți vei adapta modul de viață, îți va fi mult mai dificil mai târziu! Trebuie să acționezi la momentul potrivit și să nu dai înapoi din cauza comodității!

Săgetător


De dimineață o să descoperi că ai lăsat anumite treburi nerezolvate la locul de muncă și din cauza indolenței tale, unii dintre colegi au de suferit.
Așadar, ieși în față și asumă-ți responsabilitatea cât mai bărbătește! Altfel, cât de curând vei fi exclus/ă din colectiv!

Capricorn


Astăzi o să primești o veste foarte bună, mai ales din punct de vedere financiar. Poate fi vorba de o avansare sau de ce nu, de o mărire de salariu. În tot cazul, partenerul tău de viață va fi încântat de acest pas înainte și de acum, nu va mai avea o problemă dacă rămâi puțin timp peste program!

Vărsător


Unul dintre colegii tăi va căuta să îți ceară socoteală deși nu ești într-adevăr responsabil/ă de vreo eroare.
Totuși, nu trebuie să te duci direct la superiori și să te plângi, ci mai degrabă să îl confrunți la un dialog față în față. Punând cap la cap toate datele, sigur adevărul va ieși la suprafață!

Pești


Dacă nu ești atent/ă ori dacă nu îți iei toate măsurile de siguranță atunci când faci o activitate sportivă, riști să te accidentezi destul de serios. Învață ceva din această experiență și renunță la superficialitate!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod