Horoscop 15 mai: Racul pare să aibă ghinion pe plan sentimental


Fecioară

Dimineața aceasta se anunță a fi destul de dificilă pentru tine. E posibil să te trezești în mijlocul unui conflict serios și să fii cumva pus/ă la punct. Totuși, lucrurile își vor reveni la normal pe seara. Înarmează-te cu răbdare!

Balanță


Te implici foarte mult în relația de iubire dar partenerul tău pare mereu preocupat de altceva. Încearcă să discuți sincer cu acesta și de ce nu, să îl rogi să se schimbe! Altfel, vei acumula frustrări și mai devreme sau mai târziu, vei rabufni!

Scorpion


șefii au o părere foarte bună despre tine și e posibil chiar să te recompenseze pentru implicarea de care ai dat dovadă.
Așadar, situația ta materială urmează să se îmbunătățească. Urmează o perioadă de vis!

Săgetător


Încearcă să fii mai relaxat/ă, chiar dacă știi că ai făcut anumite greșeli în trecut! E normal ca la un moment dat să sosească scadența dar cu toate acestea, nu trebuie să te sperii! Nimeni nu o să îți caute nod în papură!

Capricorn


Din punct de vedere amoros, lucrurile nu par a fi așezate corespunzător pentru tine. De aceea, ideal este să te decizi asupra viitorului tău și al respectivei persoane! Altfel, dacă nu ești hotărât/ă de direcția în care mergi, nu mai încurca apele!

Vărsător


De dimineață vei iniția un dialog constructiv cu o cunoștință mai veche iar de pe urma acesteia, te poți alege cu informații prețioase.
Trebuie să le folosești la capacitatea lor maximă, pentru a nu risipi potențialul! Pe scurt, se poate spune că vei avea o perioadă puțin mai agitată, urmată apoi de o liniște totală!

Pești


Chiar dacă va începe mai greu pentru tine, această zi va fi extrem de fructuoasă. În jurul prânzului vei primi o veste excelentă, care îți va afecta situația materială. În plus, seara va fi și mai reușită dacă vei fi înconjurat/ă de cei dragi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod