Horoscop 15 august: Timpul nu e deloc de partea Balanțelor

Fecioară

Situația ta financiară va cunoaște o îmbunătățire considerabilă. Practic, vei primi un premiu consistent sau un bonus ca o recunoaștere a muncii depuse în ultima perioadă. Împărtășește bucuria cu cei dragi!

Balanță

Deși timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi, tot vei găsi câteva momente ca să îți faci ordine prin lucruri! Chiar nu e normal să lași totul de izbeliște și să te aștepți ca alții să strângă după tine! Fii puțin mai organizat/ă!

Scorpion

De dimineață te vei confrunta cu o mică problemă de sănătate și e posibil chiar să amâni/anulezi anumite întâlniri din acest motiv.

În tot cazul, e firesc să îți urmărești propriul interes, mai ales că nu e de joacă cu astfel de lucruri!

Săgetător

Unii dintre colegi îți vor cere astăzi să faci un lucru ieșit din comun, iar tu o să le dai apă la moară. Să nu faci pe surprinsul/surprinsa dacă vor apărea și anumite urmări! În fond, fiecare trebuie să fie responsabil pentru ceea ce spune și ce face!

Capricorn

Ziua aceasta va fi cu totul deosebită pentru tine, mai ales dacă nu vei avea așteptări prea mari.

Bucură-te de tot ceea ce faci, precum și de reușitele tale de moment! Adoptând un comportament mai rezervat, vei fi surprins/ă de rezultatele obținute!

Vărsător

E posibil ca astăzi să asiști la un schimb de replici acide între două persoane care îți sunt la fel de dragi. Cel mai bine este să nu intervii deloc și să le acorzi timp să se liniștească!

Pești

O problemă mai veche îți va da serioase bătăi de cap astăzi. Din păcate, obișnuiești să lași treburile nerezolvate, iar acest episod nu este deloc singular.

Pe viitor, dă dovadă de mai multă responsabilitate!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod