Horoscop 12 septembrie: Situație dificilă pentru Scorpioni

Fecioară

O rudă apropiată îți va cere ajutorul astăzi într-o chestiune extrem de sensibilă. De aceea, nu este bine să te grăbești să o sprijini, pentru că făcând acest lucru, s-ar putea ca de fapt să îi faci mai mult rău! Gândește-te puțin, dacă știi că este dependent de jocuri de noroc, în ce scop crezi că va folosi banii împrumutați de tine?

Balanță

După o perioadă extrem de relaxată din punct de vedere financiar, iată că lucrurile încep să se complice și pentru tine.

Încearcă să îți mărești veniturile purtând o discuție cu șeful tău direct! Iar dacă salariul tău variază în funcție de rezultatele obținute, nu ai altceva de făcut decât să muncești mai mult!

Scorpion

Astăzi vei fi pus/ă într-o situație dificilă și, chiar în momentul cel mai important, o să te blochezi. Din fericire, altcineva îți va lua locul rapid și va reuși să te suplinească.

Săgetător

Astăzi vei asista la o nedreptate evidentă și vei fi tentat/ă să acționezi.

Totuși, trebuie să fii cu băgare de seamă, fiindcă respectivele persoane sunt destul de sensibile și își pot îndrepta energia împotriva ta!

Capricorn

Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt din ce în ce mai dificile pentru tine și e nevoie să faci o schimbare esențială cât mai rapid. De aceea, o să renunți la unele activități programate și o să te reorientezi către ceva mai ieftin.

Vărsător

Dacă îți este greu să faci anumite sarcini la locul de muncă, trebuie să discuți cu șeful tău despre acest aspect.

De cele mai multe ori, astfel de probleme se pot rezolva foarte ușor atât timp cât există dialog și bunăvoință! Cu siguranță există o altă persoană care se poate descurca mai ușor în respectiva situație!

Pești

Ai așteptări prea mari de la ceilalți și, din această cauză, respectivele persoane încep să resimtă o presiune suplimentară. Trebuie să fii mai vesel/ă atunci când pretinzi o anumită conduită, altfel o să pari un mic tiran!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
11 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod