Horoscop 12 august: Zodiile care încep săptămâna cu dreptul

Fecioară

În prima parte a acestei zile o să porți o discuție interesantă cu unul dintre colegi. Din fericire, vei reuși să obții anumite informații sensibile și să le folosești în interes profesional. Nu e exclus chiar să crești în ochii superiorilor!

Balanță

Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când vine vorba de dragoste! Dacă tu simți că este ceva în neregulă cu partenerul tău, trebuie să cercetezi acest aspect! Nu e normal să rămâi în pasivitate, sperând că nu se va întâmpla nimic rău!

Scorpion

Deși va începe cu stângul, această zi va fi extrem de reușită pentru tine.

Încearcă să te bucuri de tot ceea ce îți oferă și să nu te lași afectat/ă de răutățile celor din jur!

Săgetător

Te vei simți privilegiat/ă astăzi, mai ales dacă vei petrece timpul în compania unor persoane importante. Trebuie să ai mai multă încredere în tine și să încerci să obții maximum din orice situație. Din fericire, dispui de multiple calități și ești capabil/ă să faci mult mai mult!

Capricorn

O persoană cu mai multă experiență decât tine intenționează să te implice în anumite activități necunoscute.

Nu trebuie să te temi, acordă-i încredere respectivei persoane și o să vezi că totul va fi bine!

Vărsător

E cazul să faci mai mult pentru relație și să ieși din zona de confort! Chiar nu e normal să ai doar pretenții și să nu oferi nimic în schimb! Obiectiv vorbind, e aproape un miracol că nu ai rămas singur/ă, luând în considerare comportamentul tău din ultima perioadă!

Pești

O problemă mai veche își va produce urmările astăzi. Chiar dacă vei avea de suferit, nu trebuie să îți pierzi optimismul! Lucrurile se vor rezolva de la sine, odată cu trecerea timpului!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod