Horoscop 11 septembrie: Zodia care începe ziua prost și o încheie incredibil de bine

Fecioară

Din punct de vedere emoțional, această zi va fi extrem de încărcată pentru tine. Încă de dimineață o să fii supus/ă la presiuni majore și sunt mari șanse să răbufnești. Totuși, dacă vei reuși să îți păstrezi cumpătul, îți va fi mult mai ușor să acționezi în alte situații dificile, care pot apărea pe seară.

Balanță

Partenerul tău este extrem de supărat pe tine din cauza unei erori pe care ai făcut-o în trecut. Încearcă să îi explici acestuia că nu ai acționat cu intenție și că regreți.

O să obții mai multe cu vorba bună decât prin forță!

Scorpion

O afecțiune medicală mai veche nu îți va da pace astăzi. Ca de obicei, te încăpățânezi să nu urmezi niciun tratament, până ajungi într-o postură mai dificilă, pe care ai fi putut să o eviți. Dacă ești părinte, gândește-te puțin ce exemplu oferi copiilor tăi!

Săgetător

Astăzi o să porți o discuție extrem de interesantă cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o. Din fericire, chiar dacă domeniul dialogului îți este oarecum străin, înveți din mers și ai o mare putere de adaptare.

Drept urmare, nu vor fi surprize neplăcute!

Capricorn

Trebuie să fii puțin mai indulgent/ă cu propria persoană pentru că altfel, riști să te extenuezi! Te gândești exclusiv la serviciu și uiți să apreciezi frumusețile care se petrec chiar sub nasul tău. N-ar strica să îți dai un restart!

Vărsător

Deși va începe cu stângul, această zi se va dovedi a fi extrem de reușită pentru tine! În plus, ai mari șanse să obții și un câștig financiar neprevăzut! Pe seară, sigur vei avea ce sărbători!

Pești

Timpul este din ce în ce mai problematic pentru tine și e neapărat necesar să fii mai bine organizat/ă, pentru că altfel îți vei bate singur/ă cuie în talpă! Evită să te implici în probleme care nu te privesc și rămâi fidel/ă planurilor pe care le-ai stabilit anterior!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
10 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod