Horoscop 11 iunie: Răbdarea este cheia!


Fecioară

O să ai astăzi ocazia de a vizita mai multe obiective turistice. Din fericire, ai timp suficient și ai alături o persoană extrem de plăcută. Profită la maximum de această perioadă și de ce nu, imortalizeaz-o!

Balanță


Ești nemulțumit/ă de comportamentul unui coleg? De ce nu discuți sincer cu acesta? Este lipsit de etică să te plângi direct la superiori, fără ca măcar pentru un moment să îi fi comunicat nemulțumirile tale! Să nu te surprindă dacă și alte persoane de la locul de muncă vor reacționa urât față de tine!

Scorpion


Trebuie să ai mai multă grijă de propria persoană și să fii mai atent/ă la dietă! Altfel, cu siguranță vei acumula kilograme în plus și îți va fi extrem de greu atunci când te vei decide că vrei să slăbești! Nu mai amâna acest moment!

Săgetător


Dacă te vei simți și astăzi slăbit/ă, ar trebui să mergi la medic și să faci investigațiile recomandate! Sigur, asta va însemna o cheltuială suplimentară dar sănătatea chiar nu trebuie ignorată! Dacă e cazul, cere un împrumut!

Capricorn


Trebuie să te deplasezi astăzi la o instituție a statului și să depui numeroase documente.
Din păcate, nu vei reuși să soluționezi problema pe care o ai cu un singur drum ci trebuie să completezi alte cereri, să aștepți timp suplimentar și să interacționezi cu alți funcționari. Înarmează-te cu răbdare!

Vărsător


Un prieten apropiat are nevoie de ajutor într-o chestiune mai sensibilă dar nu îndrăznește să îți ceară sprijinul. Încearcă să găsești o modalitate cât mai elegantă prin care să îi fii alături, fără ca acesta să bage de seamă acest lucru!

Pești


Dacă vei ieși din zona de confort astăzi, cel mai probabil că vei atinge rezultate notabile.
Continuă în aceeași direcție, luptă-te permanent să te autodepășești, și cu siguranță va urma o perioadă deosebită pentru tine!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod