Horoscop 11 iulie: Zi complicată pe plan profesional pentru Gemeni

Fecioară

Astăzi o să interacționezi cu o persoană extrem de bine pregătită, mai ales din punct de vedere juridic. De aceea, nu trebuie să intri în conflict ori să încerci să îți arăți superioritatea! Dă dovadă de mai multă modestie!

Balanță

Situația ta financiară este destul de stabilă în ultima perioadă. Din fericire, îți permiți să îți achiziționezi tot ce îți dorești, fără să stai prea mult pe gânduri. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să te grăbești și să alegi prima ofertă care îți iese în cale! Alegând bunuri mai scumpe aflate la promoție, poți chiar să faci economii substanțiale!

Scorpion

Dacă îți este dor să ieși în oraș cu prietenii, nu trebuie să aștepți invitații speciale! Ia taurul de coarne și fii tu organizatorul! Cei care gândesc/simt la fel ca tine, cel mai probabil vor accepta fără să pună prea multe întrebări!

Săgetător

Ești mai obosit/ă decât de obicei și de aceea, nu trebuie să te implici în proiecte mai complicate, care îți consumă timpul.

Alege lucrurile simple, pentru că de cele mai multe ori, acestea îți aduc cea mai mare satisfacție!

Capricorn

Îți vei reveni astăzi după o maladie mai veche și în sfârșit vei putea să îți reiei activitățile obișnuite! Dacă practici sport de performanță, trebuie să ai grijă cu încălzirea de dinainte și să nu faci mișcări bruște!

Vărsător

Ca să fii puțin mai motivat/ă să alergi, ori să adopți un stil de viață sănătos, ai putea să te înscrii la un maraton! Nu trebuie să ai așteptări prea mari ci mai degrabă să îți fixezi un obiectiv înalt, pentru care să lupți! Doar așa vei reuși să îți depășești limitele!

Pești

O persoană apropiată traversează un moment mai dificil astăzi.

Chiar dacă nu îți cere în mod direct asta, se așteaptă să îi fii alături. De aceea, lasă deoparte orice alt factor perturbator și oferă-i sprijin necondiționat!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod