Horoscop 10 octombrie: Berbecul va primi o informație sensibilă

Fecioară

Nu crezi că petreci prea mult timp pe canapea și că din această cauză ratezi frumusețile care se întâmplă chiar lângă tine? Ar trebui să fii puțin mai relaxat/ă și să privești jumătatea plină a paharului! În plus, poți să te implici mai mult în viața prietenilor tăi și să te bucuri la fel de mult de reușitele acestora!

Balanță

Compania în care activezi traversează un moment mai dificil, iar superiorii sunt extrem de stresați. Încearcă să nu le ieși în cale, cel puțin pentru o perioadă, și să îți pregătești dinainte anumite justificări!

Scorpion

Dacă problemele medicale cu care te confrunți vor persista și astăzi, ar trebui să mergi urgent la medic! Încearcă să adopți un stil de viață mai sănătos și, de ce nu, să ieși seara la alergat! Evită efortul fizic exagerat și alege să practici zilnic o mișcare mai ușoară, precum aerobicul!

Săgetător

Ești extrem de suspicios/suspicioasă în ultima perioadă și ai impresia că toată lumea vrea să îți facă rău.

Trebuie să fii puțin mai relaxat/ă și să ai încredere în oamenii de lângă tine! Nu este totul atât de negru precum consideri!

Capricorn

Astăzi te vei certa destul de serios cu un coleg de la locul de muncă. Trebuie să îți susții punctul de vedere și să lupți pentru drepturile tale, altfel nimeni altcineva nu o va face! Din fericire, seara va fi mult mai liniștită decât îți imaginai!

Vărsător

Astăzi vei fi emoționat/ă peste măsură în legătură cu o informație/propunere primită din partea unui partener de afaceri.

Trebuie să îți păstrezi deschise toate oportunitățile și să ai mare grijă la pașii pe care îi faci în perioada imediat următoare, fiindcă îți vor afecta cu certitudine viitorul!

Pești

Situația ta financiară este din ce în ce mai stabilă și îți permiți, în sfârșit, să te gândești la o vacanță/concediu într-o destinație ieșită din comun. Totuși, nu ieși în evidență cu nimic, pentru că riști să stârnești invidie ori nemulțumire în rândul persoanelor din anturajul tău!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
9 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod