Horoscop 10 iunie: Răsare soarele pe strada Racului!


Fecioară

De dimineață vei primi o invitație de petrecere a timpului liber, într-o manieră mai puțin obișnuită. Chiar dacă ești puțin circumspect/ă, de fapt nu ai niciun motiv să spui "nu". Urmează-ți instinctul!

Balanță


Ești bine văzut/a la locul de muncă, dar asta nu înseamnă că trebuie să te substitui șefilor tăi! Din contră, e necesar ca din când în când, să le recunoști meritele în mod public! Fii fără grijă, asta nu înseamnă că îi perii ci doar că ești bine orientat/ă!

Scorpion


Vei descoperi astăzi că ai făcut anumite greșeli majore în trecut.
Spre surprinderea ta, cei pe care îi considerai prietenii tăi, se vor face că plouă, în timp ce alte persoane necunoscute, vor interveni pentru tine. Învață ceva din această experiență și nu mai fi atât de naiv/ă!

Săgetător


Trebuie să fii mai bine organizat/ă, mai ales dacă sunt multe persoane care depind de tine! Găsește-ți echilibrul interior și nu te grăbi să iei decizii bazate pe emoție!

Capricorn


În prima parte a acestei zile o să primești câteva reproșuri de la colegi sau prieteni.
Dacă nu le-ai mai răspuns la apeluri, aceștia au impresia că îi tratezi de sus. Explică-le cât ai fost de ocupat/ă și roagă-i să nu se supere!

Vărsător


Trebuie să ai mai mare grijă de starea ta de sănătate! În ultima perioadă ai neglijat total acest aspect și efectele încep să apară! Chiar nu e momentul să te gândești la costuri, trebuie să îți urmărești interesul!

Pești


În prima parte a acestei zile vei fi extrem de stresat/ă și aglomerat/ă. De aceea, cel mai bine este să îți planifici pentru seară întâlnirile mai importante! Doar atunci vei putea să judeci totul așa cum se cuvine, adică la rece!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
7 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod