Horoscop 10 iulie: Scorpionii vor începe cu stângul

Fecioară

Discuțiile cu partenerul de viață au devenit tot mai tensionate? E clar că trebuie să stabiliți împreună ce aveți de făcut! Dialogul rămâne unica soluție viabilă în cazul vostru, atunci când acesta nu funcționează, totul se prăbușește!

Balanță

Timpul este din ce în ce mai redus și pare că ai tot mai multe sarcini de rezolvat. Totuși, sunt destui cei dispuși să te ajute! Dacă e cazul, nu ezita să le ceri sprijinul!

Scorpion

Deși va începe cu stângul, această zi va fi una extrem de reușită pentru tine.

Încearcă să obții maximum din orice situație și dacă dai de greu, să nu cedezi! Din fericire, dispui de multiple calități și de o ambiție imensă!

Săgetător

Ești privit cu ochi buni la locul de muncă, și asta se datorează exclusiv seriozității pe care o afișezi în tot ceea ce faci! Continuă în aceeași direcție și vei avea doar de câștigat!

Capricorn

Dacă ești nemulțumit/ă de comportamentul jumătății tale, de ce nu îi spui direct asta? Complimentând-o permanent, nu faci altceva decât să îi sufli în pene și să o determini să mențină aceeași direcție! Trebuie să dai dovadă de mai multă consecvență!

Vărsător

O să ai parte de un șoc teribil astăzi! Practic, vei afla că toată munca ta de până acum este aruncată în aer din cauza unei erori infime.

Fă tot ce poți pentru a evita consecințele care se anunță!

Pești

Astăzi vei avea parte de emoții contradictorii. S-ar putea ca anumite persoane să te certe fără un motiv întemeiat, și apoi să fii ridicat/ă în slăvi nemeritat! Sigur, undeva există un echilibru și o justiție, dar tu ești de părere că fiecare trebuie să primească în funcție de ceea ce oferă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod