Horoscop 1 august: Leul trebuie să-și păstreze luciditatea

Fecioară

Partenerul tău de viață și-a schimbat comportamentul în ultima perioadă? Află care sunt intențiile acestuia și încercați împreună să găsiți cele mai bune soluții! Indiferent de greutăți, le puteți depăși atât timp cât nu renunțați la dialog!

Balanță

Dacă și astăzi o să te simți slăbit/ă, ar trebui să discuți cu superiorii și să îți ceri o zi liberă. E esențial să ai un randament bun la locul de muncă, nu doar să faci act de prezență! Iar atunci când simți că nu mai poți, roagă un coleg să te înlocuiască!

Scorpion

Ești cu adevărat șarmant/ă atunci când te comporți natural și ai încredere în forțele proprii! Crezi că popularitatea de care te bucuri este întâmplătoare? Nicidecum! Trebuie să continui în aceeași direcție și de ce nu, din când în când să te răsfeți, o meriți din plin!

Săgetător

Dacă jumătatea ta cheltuie în nestire, trebuie să fii tu mai rațional/ă și să reechilibrezi balanța! Totodată, pentru a nu mai ajunge în astfel de situații în viitor, poartă o discuție cu respectiva persoană și roag-o să îți urmeze exemplul! Altfel, puteți ajunge la certuri foarte mari!

Capricorn

Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt așezate foarte bine pentru tine.

Chiar dacă ați trecut prin greutăți, reușești în sfârșit să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul, ba chiar să intuiești anumite acțiuni ale acestuia! Tine-o tot așa și toți din jurul vostru vă vor privi cu admirație!

Vărsător

Trebuie să fii puțin mai politicos/politicoasă cu șefii tăi direcți! Deși aceștia te-au rugat să le vorbești la per tu, asta nu înseamnă că ai dreptul să le subminezi autoritatea. Din contră, trebuie ca din când în când să îi lauzi și să le mulțumești pentru învățămintele pe care ți le oferă!

Pești

Prima jumătate a zilei va fi cu adevărat plictisitoare pentru tine.

Aceeași rutină obositoare la serviciu, plus lungul drum de întoarcere spre casă... Totuși, după ce te vei simți printre prieteni, atmosfera se va destinde și vei putea chiar să propui anumite activități distractive!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod