Dragoste. Cele mai bune patru zodii pentru Fecioară

Există patru zodii care prețuiesc aceleași lucruri ca și Fecioara și care au o șansă mai mare de a-i câștiga atenția și poate chiar inima.
Fecioarele sunt pretențioase, adică își iau timpul necesar să decidă cu cine vor sa fie. Nu sunt genul de oameni care să se grăbească.

Cele mai bune patru zodii pentru Fecioară


Taur


Taurul și Fecioarele sunt ambele semne de Pământ, așa că se înțeleg în mod natural la un nivel mai profund.

Taurul este încăpățânat și va încerca în mod repetat să spargă zidurile din jurul Fecioarei, ceea ce va dovedi că sentimentele lui sunt sincere. Odată ce zidul este dărâmat, aceste semne în cuplu pot comunica bine, cu onestitate.

Această relație este una care are tot ce este necesar pentru a rezista, atât timp cât menține deschisă acea portiță de comunicare sinceră.

Rac


O relație între o Fecioară și un Rac este una care se bazează pe fascinația unuia față de celălalt. Amândoi au aceeași perspectivă asupra modului în care își trăiesc viața.

Dar asemănările lor nu se opresc aici.
Faptul că pot avea încredere unul în celălalt va fi liantul care îi face puternici împreună.

Natura empatică și grijulie ale ambelor zodii vor face relația una compatibilă doar prin faptul că sunt mai dispuși să-și arate dragostea unul față de celălalt. Atât timp cât au încredere unul în celălalt, această relație va fi una care îi împlinește.

Scorpion


Scorpionul și Fecioara au o relație interesantă pentru că ambele sunt semne misterioase. Chiar se spune că în amândoi există o magie pe care alte semne nu o posedă.

Ei găsesc misterul celuilalt intrigant și încearcă din răsputeri să îl deslușească reciproc.


Pasiunea Scorpionului se poate dovedi destul de captivantă pentru Fecioară. Scorpionii sunt în mod inerent protectori și vor simți să-și exprime acest sentiment în special față de Fecioare.

Capricorn


Fecioarele și Capricornii formează o echipă minunată, și nu doar pentru că ambele sunt semne de Pământ, ci pentru că le place consecvența și felul în care se fac unul pe celălalt să se simtă în siguranță.

Le place să petreacă timp împreună și își doresc acel sentiment de siguranță unul cu celălalt.

Capricornii și Fecioarele sunt amândoi muncitori din greu și se leagă de sentimentul lor comun de a fi orientați către obiective.
Odată ce obiectivele lor se îmbină și se unesc, nimic nu le poate sta în cale.


Sursă: zodiachelps/ yourtango/ gotohoroscope
Foto: depositphotos
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
21 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod