Cât de groaznice pot fi zodiile în dragoste

Te-ai gândit că nu ești tu de vină pentru despărțire, ci că poate zodia lui este groaznică atunci când vine vorba de dragoste și relații?

Când îți pui atâtea speranțe în relația ta, iar ea se termină aproape brusc, este normal să te întristezi. Poate chiar ajungi să te învinovățești, fără să-ți dai seama că unele zodii au obiceiuri groaznice care afectează felul în care iubesc.

Cele mai groaznice zodii în dragoste

 

 

Berbec

Pentru Berbec, relațiile se termină chiar înainte de a începe, și asta doar din cauza faptului că nu este deloc grijuliu cu persoana de lângă el. Berbecul își face planuri și nu-și include niciodată partenerul/a, dar apoi este surprins când partenerul/a îl confruntă cu privire la asta.

Taur

Taurul este groaznic în relații din cauza setului foarte elaborat de teste și încercări pe care le are pregătite pentru a se asigura că o persoană merită să-i fie partener/ă.



Gemeni

Gemenii nu reușesc în relații pentru că le place să-și păstreze opțiunile deschise cu un partener/o parteneră. Nu vor să fie legați dacă apare cineva mai bun.

Rac

Racul este groaznic în dragoste pentru că vede potențial într-o relație care nu este întotdeauna ce trebuie. Dacă un partener este sincer de la început că nu vrea ceva serios, Racul crede că îl poate face să se răzgândească, lucru total greșit.

Leu

Leul este prea ocupat pentru a-și pierde timpul cu cineva care nu este destul de bun pentru el, așa că ia decizia de a pune capăt lucrurilor fără să îi ofere acelei persoane șansa de a demonstra contrariul.
Leul se crede perfect și nu vrea să se mulțumească cu mai puțin.

Fecioară

Fecioara tinde să fie groaznică în relații, deoarece se îndepărtează de partenerul ei. Când Fecioara și persoana de lângă ea se află în două momente diferite ale vieții, ei nu se conectează într-un mod pozitiv și Fecioara decide să o ia pe drumuri separate.

Balanță

Balanța este atât de atentă să nu spună sau să facă ceva greșit într-o relație, încât uită să fie ea însăși. Și asta face ca relațiile ei să fie neautentice și fără viitor.

Scorpion

Scorpionul este groaznic în relații, deoarece lucrurile tind să devină intense foarte repede la început, iar apoi să se stingă brusc.
Atracția nu lipsește, dar mai este foarte puțină, iar asta îl face pe Scorpion să vrea să se retragă și să pună capăt lucrurilor.

Săgetător

Săgetătorii tind să eșueze în relații pentru că nu durează mult până simt că partenerul/a lor îi sufocă. Își prețuiesc independența și vor să se simtă liberi să facă orice le place, fără să se simtă legați de altcineva.

Capricorn

Capricornul este groaznic în dragoste, deoarece își pune responsabilitățile de muncă înainte de orice altceva, ceea ce înseamnă că există puțin timp pentru partenerul/a lui. Capricornii sunt mult prea ocupați pentru o relație .

Vărsător

Vărsătorul este groaznic în relații, deoarece rareori petrece timp de unul singur cu partenerul lui.
Totul este despre întâlniri de grup cu prietenii și se ferește de intimitate.

Pești

Peștii sunt îngrozitori în a păstra o relație pentru că ei cred că partenerul lor este un fel de cititor de minți. Se așteaptă ca partenerul lor să știe ce simt în orice moment.

 

Sursă: yourtango/ zodiachelps
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
20 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod