Cât de fericită poți fi cu un Vărsător, în funcție de zodia ta

Descoperă ce îți poate oferi un Vărsător pentru a te face fericită!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu și Vărsătorul nu veți rămâne vreodată fără lucruri despre care să vorbiți. Discuțiile voastre nu sunt niciodată plictisitoare. Dacă decideți să aveți o relație amoroasă, va fi mereu o scânteie care vă face fericiți pe amândoi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Voi doi formați un cuplu puternic și fericit. Vărsătorul poate scoate la suprafață o latură de-a ta despre care nu știai că există, una spirituală, dar asta doar dacă ești dispus să ieși din zona de confort. Și vei fi dispus, deoarece îi admiri intelectul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Voi doi vă înțelegeți de minune. Tu aduci emoție în viața Vărsătorului și nu prea există momente plictisitoare în cuplul vostru. Relația voastră este una fericită, deoarece creșteți împreună, motivându-vă constant unul pe celălalt.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această relație pot apărea frustrări. Tu ești adeptul stabilității și siguranței, pe când Vărsătorul adoră să exploreze lumea, cautând mereu progres și noi viziuni interesante. Acest lucru e posibil să provoace tensiuni între voi, astfel că relația voastră să nu fie una prea fericită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă sunteți opuși, vă merge bine împreună. Vărsătorul te lasă să fii în centrul atenției, iar tu îi oferi acestuia spațiu pentru a evolua pe cont propriu. Amândoi sunteți creativi și nu urmați mulțimea, motiv pentru care vă înțelegeți foarte bine și sunteți fericiți unul cu celălalt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cuplul vostru este unul interesant. Dacă la început poate părea că nu aveți prea multe în comun, săpând mai adânc, pe amândoi vă leagă dragostea pentru literatură și filozofie. Vă va fi greu să stați departe unul de celălalt, deoarece sunteți fericiți împreună.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cuplul vostru este unul stabil. Tu te bazezi pe Vărsător pentru sfaturi practice și te simți acasă alături de el. Vei fi fericită în relația cu el!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Amândoi sunteți atrași unul de celălalt. Drama începe atunci când Vărsătorul simte că tu vrei să îl controlezi în loc să-l apreciezi ca individ. Ca să fii fericit alături de el, Vărsătorul ar trebui să nu mai fi așa distant față de tine, ci mult mai pasional.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încăpățânarea voastră poate fi și un plus, dar și un minus în relație. Pe de-o parte ajută la dezvoltarea voastră, pe de alta provoacă ciocniri în zilele mai proaste. Nu vei fi fericit cu el ca iubiți, dar ca prieteni vă veți potrivi de minune.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Voi doi vă înțelegeți extrem de bine, în ciuda faptului că tu ești o fire conservatoare și Vărsătorul un rebel. Puteți avea o relație fericită dacă vă acceptați pe deplin pentru ceea ce sunteți, fără a pune nicio presiune unul asupra celuilalt sau asupra relației.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu e clar dacă relația voastră amoroasă poate rezista în timp, însă e cert că vă veți distra de minune împreună. Voi nu urmați standardele societății, ci vă lăsați pradă instinctului. Poate funcționați mai bine ca prieteni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Între voi ar putea fi o poveste frumoasă de dragoste, însă doar dacă Vărsătorul învață să-ți respecte emoțiile. Mintea Vărsătorului ți se pare fascinantă, dar nu înțelegi de ce își reține atât sentimentele și nu și le exprimă sincer.
15 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod