Cât de fericită poți fi cu un nativ din Pești, în funcție de zodia ta

Descoperă cât de fericită te poate face un nativ din Pești și vezi dacă merită să ai o relație cu el!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Compatibilitatea dintre tine și un nativ din zodia Pești este slabă. Peștii sunt mofturoși, prea sensibili și trag prea mult de timp atunci când vine vorba de lucruri și decizii. Tu ești nerăbdător, impulsiv și încăpățânat, în timp ce Peștii sunt mai atenți, atât cu acțiunile, cât și cu cuvintele lor. Relația dintre voi ar fi plină de neînțelegeri, sentimente rănite și certuri, deoarece aveți temperamente complet diferite.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Compatibilitatea dintre tine și nativul din Pești este foarte puternică, iar relația voastră una fericită. Dragostea comună pentru frumos și artă vă aduce timp de calitate împreună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Peștii își trăiesc viața bazându-se pe sentimente și intuiție, în timp ce tu ești mai rațional și logic. Pentru ca relația voastră să fie una cât de cât fericită, între voi trebuie să existe deschidere către noi moduri de gândire. De asemenea, Peștii vor ceva serios, pe când tu preferi să nu te complici cât mai mult timp posibil.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Formați un cuplu grozav, deoarece amândoi sunteți sensibili, plini de compasiuni și sentimentali. Nativul din Pești se bucură să fie alături de cineva atât de înțelegător ca tine, pe când ție îți place cât de grijuliu este acesta. De asemene, atât tu, cât și el sunteți parteneri fideli care au nevoie de multă dragoste, afecțiune și pasiune.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu și nativul din Pești nu sunteți cele mai compatibile zodii. Ai multe calități pe care bărbatul Pești le admiră, iar tu la rândul tău ești impresionat de dorința Peștilor de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Cu toate acestea, vedeți lumea diferit și amândoi veți fi nefericiți în această relație.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Compatibilitatea dintre tine și nativul din zodia Pești este în general bună. Amândoi sunteți inteligenți, creativi și comunicativi. Tu simți lucrurile profund, dar nu ești la fel de bun precum Peștii în a-ți exprima emoțiile. Tu tinzi să fii mai rigidă și perfecționistă decât Peștii, care sunt nepăsători sau neglijenți. Cu toate acestea, dacă învățați să comunicați la același nivel, există șanse de a avea o relație fericită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Compatibilitatea zodiei tale cu a Peștilor este slabă. Tu vrei echilibru și armonie, pe când pentru nativul din Pești aceste lucruri nu sunt la fel de importante ca pentru tine. Puteți fi prieteni grozavi, dar ca iubiți veți fi destul de nefericiți unul cu celălalt.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu și nativul din Pești sunteți extrem de compatibili. Dintre toate zodiile, voi aveți cele mai mari șanse de a vă îndrăgosti unul de celălalt la prima vedere. Apoi, iubirea se intensifică. Amândoi vă concentrați atenția unul pe celălalt, ceea ce duce la fericire și împlinire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relația voastră nu poate fi una de succes. La nivel de prietenie, voi doi vă înțelegeți, dar odată ce lucrurile încep să devină mai serioase, apare o problemă. Peștii sunt puțin prea dependenți de tine, lucru care chiar îți displace, deoarece nu vrei să te simți legat. Nu veți fi deloc fericiți unul cu celălalt, deoarece așteptările niciunuia dintre voi nu vor fi îndeplinite.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu și nativul din Pești sunteți surprinzător de compatibili. Voi doi sunteți diferiți în multe feluri, dar aceste diferențe sunt cele care vă leagă. Cumva vă completați atât de bine, încât relația voastră va fi un real succes.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se poate spune nici că vă potriviți bine, nici rău, sunteți cumva la mijloc. Peștii sunt prea de modă veche pentru tine și se mișcă mult prea încet față de ritmul tău. De asemenea, ei nu înțeleg de ce ai nevoie de atâta libertate și nu te bucuri de timpul petrecut împreună acasă. Aceste bariere de care te lovești te fac uneori să te simți nefericită.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Aici sunt două cazuri: fie sunteți capabili să vă oferiți reciproc sprijinul emoțional de care aveți nevoie, fie vă asemănați prea mult încât vă obosiți unul pe celălalt. Dacă amândoi aveți o stare proastă, nu există nimeni care să vă scoată din asta și nici cineva care să vă motiveze. În cuplu, nu vă exprimați sentimentele negative de frica de a nu fi respinși.
17 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod