6 defecte ale zodiei Balanță. Sunt imposibil de corectat!

Chiar și cei mai drăguți oameni din lume au o latură întunecată a personalității lor.
Balanța este un spirit liber căruia nu-i place să fie legat, constrâns sau condus. Este expresivă și are mereu grijă de cei din jur.

Este al șaptelea semn zodiacal din astrologie și este asociat cu relații și parteneriate. Condus de Venus, acest semn prețuiește dragostea și frumusețea. Majoritatea Balanțelor fac tot posibilul pentru a evita confruntarea.

Are trăsături de personalitate interesante care sunt atât utile, cât și dăunătoare. Balanța se va lupta să obțină pacea în toate aspectele vieții ei, de la relații până la carieră. Ea este cea care aduce pace în cercul ei de prieteni pentru că își dorește ca toată lumea să fie calmă.

Drept urmare, este considerată cea mai plăcută persoană pe care o poți avea în preajmă și cu care poți comunica cu ușurință.

Cu toate acestea, există și o latură întunecată.
Sunt lucruri de care nu credeai că este capabilă.

  • 6 defecte imposibil de corectat ale Balanței:


Este superficială


Balanța iubește frumusețea vieții. Ea va fi prima care va observa culorile câmpului pe lângă care trece sau contururile unui desen.

Cu toate acestea, această dragoste pentru frumos devine o obsesie. Drept urmare, va evita lucrurile pe care nu le găsește frumoase, judecându-le adesea după aspectul lor.

Este detașată


Chiar dacă este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sentimentale zodii, Balanța poate fi ușor detașată atunci când vine vorba de emoții.

Sunt situații în care comportamentul ei este plin de dragoste și afecțiune și situații în care devine amorțită și rece dacă nu i se pare interesant.

Este indecisă


În căutarea păcii și echilibrului, Balanța poate fi foarte indecisă.
Ea va petrece câteva minute bune pentru o decizie perfectă.

Din păcate, din cauza faptului că se lasă ușor purtată de vânt, este foarte schimbătoare.

Este răzbunătoare


Chiar dacă iubește liniștea, uneori se enervează. Acest lucru o va determina să se comporte într-un mod răzbunător.

Dacă simte că cineva i-a greșit sau, mai rău, suspiciunile ei se adeveresc, atunci va face tot posibilul pentru a se răzbuna. Poate dezvolta chiar un comportament manipulativ, ceva ce nu este foarte comun în cazul ei.

Îi place să dețină controlul


Ea vrea soluții pașnice la toate problemele ei, dar poate avea și un comportament tiranic.
Ea nu are nicio îndoială că acest lucru nu ar fi modalitatea corectă de a pune capăt oricărui conflict.

Se știe chiar că poate fi furioasă dacă oamenii nu aderă la ideile ei, chiar până la punctul de a-și folosi farmecul pentru a manipula situația pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

Este egoistă


Balanța este, de obicei, cea care face cele mai multe acte de caritate. Ea nu va ezita să ofere cuiva ceea ce are nevoie, atunci când are nevoie, dacă este în puterea ei să facă acest lucru.

Cu toate acestea, ea poate fi și auto-indulgentă. Se bucură de cele mai frumoase lucruri din viață și nu va ezita să-și ignore latura caritabilă în favoarea celor mai noi articole vestimentare sau a altor astfel de dorințe de moment.


Sursă: zodiachelps
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod