Noua gamă Palmolive Naturals – bucură-te de beneficiile naturii în fiecare zi

Ai ocazia să câștigi o excursie de două persoane în Dubai!
Cu aromele Palmolive Naturals, fiecare clipă este un răsfăț. În perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2014, Palmolive România organizează campania națională „Lasă-te învăluită de parfumurile naturii!”, premiul oferit fiind o excursie de două persoane în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Alege aroma Palmolive Naturals care ți se potrivește

Noua gamă Palmolive Naturals conține ingrediente 100% naturale şi o formulă îmbogăţită cu lapte hidratant, pentru îngrijirea delicată și de durată a pielii. Fiecare aromă beneficiază de o combinație de ingrediente creată pentru nevoile specifice ale pielii.


Palmolive Naturals Smooth Delight cu ulei 100% natural de macadamia, extracte de floare de cacao şi formula îmbogăţită cu lapte hidratant, hrăneşte în profunzime pielea, lăsând-o moale și catifelată, în timp ce aroma dulce a uleiului de Macadamia persistă pe piele mult timp după duş.

Inspirat de aromele Mediteranei, gelul de duş Palmolive Naturals Ultra Moisturization pe bază de extracte 100% naturale din măsline cu formula sa bogată şi cremoasă, hidratează pielea în profunzime.

Palmolive Naturals Nourishing Delight, conţine combinaţia optimă de miere şi lapte hidratant, fiind creat pentru pielea uscată.
 
Clipele de relaxare sunt oferite de gelul de duș Palmolive Naturals Calming Pleasure, ce conține extracte 100% naturale de flori de cireș și formula îmbogățită cu lapte hidratant.

 
Având la bază o formulă specială cu extracte 100% naturale de orhidee neagră şi aloe vera, îmbogățită cu lapte hidratant, gelul de duș Palmolive Naturals Irresistible Softness oferă îngrijirea de care pielea are nevoie și un parfum plăcut, de durată.

Descoperă atracțiile Dubaiului alături de Palmolive

Pentru a avea ocazia de a vedea faimosul Burj Khalifa sau spectaculoasa insulă palmier, consumatorii trebuie să achiziționeze în perioada 15 septembrie – 31 octombrie produse Palmolive (dintre care unul să fie gel de duș) în valoare de 12 lei și să trimită SMS la 1868 cu textul „Palmolive”, urmat de numărul bonului de casă.

Marele câștigator va fi anunțat până în data de 20 noiembrie 2014, excursia fiind programată în perioada 14 – 19 februarie 2015.

Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei „Lasă-te învăluită de parfumurile naturii!” și produsele Palmolive sunt disponibile pe pagina de Facebook Palmolive România www.facebook.com/PalmoliveRomania.


Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală.
Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod