Daca faci acest lucru pentru prima data, nu este recomandabil sa incerci singura, ci sa recurgi la ajutorul unui specialist. In prima faza, acesta va curata genele pentru a se asigura ca acestea sunt perfect curate si uscate, iar pe suprafata lor nu exista nici un reziduu.
Genele false vor fi atasate pe rand, lipindu-se cu un adeziv special, nonalergenic. In ceea ce priveste durata intregii proceduri, aceasta variaza in functie de numarul genelor false care se aplica, dar in principiu, aloca-ti intre 60 si 90 de minute in acest scop. Nu este obligatoriu sa aplici un set intreg de gene, mai ales daca nu esti obisnuita; prima data, cateva gene individuale sunt suficiente. Dupa fixarea lor, genele vor fi pieptanate cu o periuta pentru a fi curbate.
Nu-ti asuma riscuri...
Intereseaza-te in legatura cu specialistul la care vrei sa mergi; este important ca acesta sa aiba experienta in aplicarea genelor false. Iata care sunt riscurile pe care ti le asumi in cazul in care neglijezi acest aspect.
Multe femei sunt alergice la parul de cal, iar in cazul acesta reactiile alergice la nivelul pleoapelor (manifestate prin inrosire, prurit sau usturime) nu gvor intarzia sa apara. Prin urmare, este bine sa recurgi la gene din material sintetic.
Aceasta trebuie sa fie de folosinta medicala (din categoria substantelor adezive folosite de chirurgii plastici). Inainte de a trece efectiv la treaba, intreaba-l pe specialist in legatura cu acest lucru. In caz contrar, daca adezivul patrunde in ochi, ar putea cauza infectii sau ulceratii la nivelul corneei.
Iata un alt aspect care tine de experienta specialistului. In cazul in care acesta aplica prea multa substanta adeziva, urmarea ar putea fi aceea ca genele naturale se vor rupe sau, pur si simplu, se vor desprinde.
Comentarii (1)
Incurajeaza cresterea genelor cu o alungire maxima de 2.5 mm.http://medintex.bizoo.ro/vanzare/251934/Tratament-gene-pe-baza-de-gel-activ
Posteaza comentariu