1. Aplicarea eyeliner-ului/creionului Kohl fără a pregăti în avans pleoapa. Spre deosebire de alte machiaje, la acesta chiar trebuie să aplicăm un strat generos de pudră pentru a absorbi sebumul de pe pleoapă, altfel rişti să arăţi ca un raton.

2. Obţinerea machiajului dintr-o singură aplicare. Linia machiajului se obţine urmând mai multe etape. Începem cu aplicarea unei linii la baza genelor, apoi trasăm “codiţa”, după care de la jumătatea ei coborâm spre linia trasată pe pleoapă şi umplem golul dintre ele.

3. Realizarea machiajului cu ochii închişi. Simetria liniilor o obţinem doar dacă ţinem ochii deschişi când ne machiem, mai ales dacă avem pleoapa căzută. Ţinând ochii închişi nu vom observa asimetriile şi nici dacă liner-ul se va vedea.
4. Folosirea unui eyeliner sau creion Kohl vechi. Fiind vorba de trasarea unei linii perfect definite, dacă folosim un produs vechi, ce se întinde greu sau nu pigmentează, nu vom obţine rezultatul dorit. Cel mai bine este să folosim un eyeliner cake, cremos, ce se usucă rapid pe pleoapă şi este rezistent la transfer.
5. Spaţiile neacoperite dintre linia neagră şi gene. Este foarte inestetică, pentru a obţine un look perfect, după trasarea liniei apropie-te de oglindă pentru observa dacă sunt spaţii ne acoperite de tuş. Abia apoi poţi trece la rimelarea genelor sau colorarea buzelor.

Un sfat extra este să nu îţi faci acest machiaj dacă eşti grăbită, deşi este uşor de realizat, necesită timp, este un machiaj în care se lucrează pe detalii. Dacă îţi doreşti să prinzi dexteritate şi să deprinzi corect etapele şi tehnicile de realizare ale unui astfel de machiaj te aşteptăm la cursurile de machiaj pe care eu le organizez. See you next time, Alina.
Foto Cristian Dobre – www.cristiandobre.com
MUA Alina Brailescu –www.abacademy.ro
Posteaza comentariu