Impachetarile corporale - un adevarat miracol

Vrei un corp zvelt si lipsit de inesteticul aspect de "coaja de portocala"? Cu ajutorul impachetarilor corporale (cu geluri anticelulitice, namol marin, parargil sau parafango) nu vei mai fi complexata de felul in care arati.
1. In ce constau impachetarile corporale?

Este o modalitate de slabire pe baza efectului de sauna - termoterapie. Se folosesc paturi termoactive, care infasoara zonele supuse tratamentului, producand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor.


2. Cate tipuri de impachetari exista?

In functie de problemele care necesita tratate exista impachetari cu geluri anticelulitice, namol marin, parargil sau parafango.


3.  Exista o procedura standard de impachetare?

Termoterapia consta in infasurarea persoanei intr-o patura electrica dubla, in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, de pana la 60 de grade Celsius. Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cu grasime, producand slabirea in diametru. De asemenea, prin termoterapie se realizeaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Tehnica este aceeasi la fiecare tip de impachetare, diferentiindu-se doar crema folosita in procesul de termosauna.


4. Ce substante intra in compozitia impachetarilor corporale?

Termoterapia este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta, mai ales in combinatie cu alte tratamente: electrostimularea (cand pacientei i se aplica mai intai electrozii, dupa care este infasurata in patura termoactiva), impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine.


5. Cate sedinte sunt necesare si care este durata unei sedinte?

 Rezultatele sunt vizibile chiar dupa o sedinta, insa cu adevarat spectaculoase sunt dupa 10 sedinte consecutive, intensiv efectuate. Dupa ce persoana este scoasa din termosauna i se va aplica o crema anticelulita termoreductoare pe zonele cu probleme. Aceasta crema reduce stratul de grasime, aspectul de coaja de portocala al pielii, stimuland in acelasi timp si eliminarea lichidelor retinute in tesuturi.


6. Care sunt efectele acestei metode?

Efectul activ al gelurilor este acela de stimulare a circulatiei venoase si a celei limfatice, precum si de imbunatatire a elasticitatii tegumentului.


7. Care sunt contraindicatiile impachetarilor corporale?

Contraindicatii apar in cazul persoanelor care sufera de boli cardiace grave, epilepsie, claustrofobie si femei insarcinate.


8. Exista anumite masuri pe care trebuie sa le ia pacienta inainte sau dupa aplicarea tratamentului?

In pararel, ar fi de preferat si utilizarea acasa a unei creme anticelulitice care ar trebui aplicata dupa fiecare dus.


Articol realizat cu sprijinul Cristinei Ungureanu, brand manager la Centrul de frumusete "Bodyshape" cristina@bodyshape.ro