Trucurile de înfrumuseţare din Asia sunt din ce în ce mai populare şi asta pentru că şi-au dovedit în timp eficacitatea. Foloseşte laptele, uleiul din arbore de ceai, pudra de perle, scorţişoara şi sarea de mare pentru a te înfrumuseţa în stil oriental.
Frumuseţe din interior
Frumuseţea orientală începe în primul rând cu o dietă bogată în alimente care menţin pielea frumoasă. Mierea, cireşele, orezul, castraveţii, avocado şi ciupercile chinezeşti sunt câteva dintre alimentele care încetinesc îmbătrânirea şi îmbunătăţesc elasticitatea pielii.
Ciupercile conţin vitamine din complexul B, fier, calciu şi magneziu, toate ajutând la hrănirea din interior a pielii.
Ginsengul, un alt aliment larg utilizat în Asia, este benefic pentru organism şi ajută la păstrarea frumuseţii. Este un tonic general, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, energizează organismul şi reduce stresul.
Uleiul din arbore de ceai
Obţinut din nucile arborelui de ceai, uleiul de ceai sau de camelie este o adevărată minune pentru pielea ta. Este folosit pe scară largă în Asia, în special pentru hidratarea şi hrănirea pielii, dar şi pentru a estompa vergeturile. Aplică după baie, lăsându-l să intre în piele.
Pudra de perle
Este folosită de mii de ani în Asia în tratamentele de înfrumuseţare.
Sarea de mare
Băile sau exfolierea cu sare de mare ajută la eliminarea toxinelor din organism, ceea ce te ajută să ai o piele care radiază de frumuseţe. Adaugă în apa ta de baie sare de mare cu alge sau masează-ţi corpul cu ea, apoi clăteşte-te.
Scorţişoara
Amestecă scorţişoara măcinată mai mare cu câteva linguri de miere şi masează-ţi corpul, apoi clăteşte-te.
Băile cu lapte
În Indonezia, laptele este folosit pentru băile de frumuseţe care hidratează pielea şi îi oferă toate beneficiile sale hrănitoare. Foloseşte lapte proaspăt sau chiar lapte praf pentru a-ţi face o baie de frumuseţe cu totul specială. Stai la "înmuiat" aproximativ 20 de minute, pentru ca pielea ta să absoarbă toate elementele nutritive din lapte.
Uleiul de susan
Pentru că este foarte hrănitor, uleiul de susan este folosit intens în bucătăria chineză, dar şi pentru înfrumuseţare.
Comentarii (1)
bun articol!!!!!!!
Posteaza comentariu