Frumuseţe. 7 tendinţe în manichiură pe care să le încerci în 2016

Modelele în relief, în special cele care imită textura materialelor tricotate, se numără printre stilurile la modă în acest an. Dar cel mai important este faptul că apar schimbări majore în ceea ce priveşte forma unghiilor. Descoperă câteva dintre manichiurile în trend pentru 2016:

Nuanţe nude

Culorile naturale şi nuanţele nude îşi păstrează şi în acest an locul în alegerile noastre pentru manichiuri impecabile. Sunt foarte simplu de purtat pentru că se asortează oricărui stil vestimentar şi ocazii. Nu uita să aplici un lac pentru strălucire deasupra, pentru a obţine acel luciu perfect.

Unghii texturate

Manichiura cu modele ieşite în relief se păstrează ca un trend important şi în acest an. Deşi este ceva mai dificil de obţinut şi adesea se realizează prin aplicarea unei forme speciale, o astfel de manichiură originală merită tot efortul.

Unghiile "balerină"

Acest trend reprezintă o nouă formă a unghiilor care devine tot mai populară. Este vorba despre unghiile lungi care se subţiază treptat, dar care au vârfurile tăiate perfect drept. O vedetă în devenire este cea care a făcut acest stil foarte popular. Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a lansat o adevărată obsesie pentru astfel de unghii prin postările sale pe Instagram.

Forma ovală

Unghiile cu vârfuri rotunjite sunt o altă tendinţă importantă pentru 2016. Este forma perfectă dacă vrei să ai unghii naturale lungi pentru că este uşor de întreţinut, dar la fel de bine arată şi dacă preferi unghiile scurte.

Aplicaţii 3D

Detaliile în relefief aplicate pe unghii, care arată precum mici bijuterii care îi oferă un strop de strălucire manichiurii tale sunt de nelipsit în acest an. Diversele forme, în nuanţe metalice precum auriu sau argintiu, dar şi cristalele, sunt ideale pentru a transforma rapid o manichiură banală într-una originală şi chiar elegantă. 

Oja cu reflexii

Lacurile de unghii metalice au făcut furori anul trecut, dar se pare că în 2016 acestea evoluează într-un mod inedit. Apar astfel manichiurile cu reflexii metalice multicolore care imită efectul de curcubeu.

Litere pe unghii

Dacă îţi plac desenele pe unghii, atunci cu siguranţă acest stil ţi se potriveşte. Nu numai că atrag instant atenţia, dar literele scrise pe unghii te ajută să transmiţi într-un mod original mesaje interesante.