O femeie a cheltuit o adevărată avere ca să arate ca păpușa Barbie: „Este nevoie de mult curaj să-ți susții convingerile”

O femeie de 31 de ani a cheltuit o adevărată avere atunci când a decis să facă tot ce poate pentru a se transforma în păpușa Barbie.

Alicia Almira, în vârstă de 31 de ani, și-a petrecut ultimul decenu încercând să se transforme într-o păpușă Barbie umană, călătorie care a costat-o în jur de 200.000 de dolari.

 

 

Transformarea ei radicală a făcut-o să nu mai semene deloc cu persoana care era înainte


De când avea nouă ani, Alicia visa să devină păpușa Barbie. Cu toate acestea, abia când a împlinit 21 de ani și-a început transformarea dramatică. După ce a renunțat la jobul în relații publice și s-a mutat la Londra, Alicia s-a dedicat pe deplin obiectivului ei.



În ultimii zece ani, Alicia a suferit numeroase intervenții chirurgicale și proceduri.

Transformarea ei include:

  • măriri multiple de sâni,
  • rinoplastie,
  • fillere în frunte, în jurul ochilor, obrajilor, maxilarului și buzelor,
  • injecții cu Botox
  • lifting cu fire PDO.


În plus, și-a tatuat pieptul și trunchiul, și-a triplat lungimea unghiilor și își menține bronzul constant și extensiile de gene.

 

 

"Am șters cine eram înainte ca să devin o păpușă de plastic"


Discutând despre transformarea ei, Alicia a declarat : "Am șters cine eram înainte ca să devin de plastic."

În ciuda faptului că se confruntă cu stigmatizări și critici considerabile, ea rămâne fermă în scopul ei, susținând : "Este nevoie de mult curaj să-ți susții convingerile, visele și stilul de viață atunci când este considerat <controversat>".

 

 

Alicia vede transformarea ei ca pe o călătorie continuă


Ea a declarat: "Întotdeauna am fost atrasă de extreme.

Unii cred că sunt supărată, dar nu regret că m-am operat. De fapt, mi-aș dori ca sânii mei să fie și mai mari în viitor. Vreau să arăt cât mai plastic posibil."

Crescând într-o familie tradițională, Alicia și-a păstrat aspectul convențional până când a plecat la universitatea din Copenhaga la 18 ani.

Primii ei pași către transformare au fost tatuajele, dar apoi a tânjit la schimbări mai extreme. La 25 de ani, a economisit 3.500 de lire sterline pentru primele ei implanturi mamare, mărindu-și dimensiunea de la o cupă D la o cupă J.

 

 

Păpușa Barbie umană își va sprijini copiii dacă vor dori să facă același lucru


Angajamentul Aliciei se extinde și asupra viitoarei ei familii.
Ea a declarat că își va sprijini copiii dacă aceștia ar alege să se opereze, afirmând: "Dacă fiica mea își dorește cu adevărat sâni mari și orice altceva, atunci aș duce-o la chirurg".

Călătoria Aliciei Almira este dovada devotamentului ei față de viziunea ei unică asupra frumuseții. În timp ce transformarea ei este dur criticată, ea rămâne fermă în căutarea ei și nu își scuză alegerile.



Sursă: brightside
Foto: instagram aliciaxamira


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod