striptease masculin pe 1 martie
-
0 0fetelor, am vazut reclama la TV cum ca pe 1 martie va fi spectacol de striptease masculin cu Flamingo Boys.
emoticon_care_saliveaza
va duceti? a mai fost cineva la asa ceva? cum e?
pe mine m-ar bate un gand, dar e mai dificil, avand in vedere ca nu-s din Buc.
cam cat e un bilet? se merita?
-
Haideti mai...frustratelor fara viata sociala...ca asexuatii aia de la flamingo are fane care-si arunca chilotii pe scena in semn de simpatie.
Io una ma zgarii pe ochi ca aici nu e flamingo gays d-aia...milady la fel...cred ca a si plans.
Auzi, da numele in sine...flamingo...pasarea aia roz cu picioare lungi, nu se potriveste pentru niste bietei care se dezbraca, zau...
puteau sa-si spuna si ei Hercule boys, sau asa ceva mai testosteronic...
Sper ca se vede ca-s frustrata ca nu ma duc...ma duc in schimb la alte alea
P.S. alea inseamna manifestari artistice -
So...Fost-am, vazui, plecat!
Spectacolul cu masculi este in mare parte amuzant, cativa dintre ei sunt buni dansatori, numa ca au cateva momente - putine- in care exagereaza ...cel putin dupa gustul meu.
Adevaratul spectacol... este printre acele gacici care sar- destul de des- calu'. Aici e cateodata jalnic...
Per total, actiunea e amuzanta, daca faci abstactie de cateva elemente... -
bah, astora nu li se face reclama! de obicei de 8 martie si in orasele mai mici din tara, profeseaza astfel de indivizi.
faza tare: la un brialshower, am chemat un reprezentant. tipul arata bine, dar cum intra in camera, prima reactie: s-or speriat gagicile. a inceput sa danseze... eu ii indicam pesoana cu pricina, si chestie generala: toata lumea era pe jos de ras! tipul s-a oprit pe la jumatatea piesei ca nu avea cu cine sa coopereze! apoi am baut o caffe impreuna!
o zis baietu ca nu i s-a mai intamplat asta! :O