organizarea unei petreceri de 8 martie

•  
    • 17 mesaje
    3 Feb 2008, 18:53
    0 1
    poate imi trimiteti citeva idei hahlii.....sa ma explic de citiva ani tot organizez 8 martie cu prietenii si la inceput am fost 10 per. apoi 20 , amnul acesta suntem 45 de per si am rezervat un restaurant cu D.J. si vreau sa vin cu ceva nou .Tombola am avut si anultrecut dansul perechilor pe ziarul tot mai mic chiar am dat diplome la toate femeile in urma alegeri unui juriu am mascat citiva barbati apoi au facut un program de striptis ...si chiar nu mai am idei .poate ma ajutati voi???
  •  
    • 333 mesaje
    4 Feb 2008, 09:44
    0 1
    bun , hai sa iti povestesc asa pe scurt cum a fost la mine la majorat ! am avut un resturant [sunt din hd] destul de select , unde aveau aia un televizor LCD [ daca resturantulk tau nu are poti sa duci un monitor de la un calculator si il pui undeva pe o masa mai sus] si am cuplat acel LCD la calculatorul meu si la sunetul DJ-ului ! si in felkul asta cei 75 de invitati ai mei s-au distrat copios la Karaoke ! Ca sa faci chestia asta trebuie sa aiba DJ-ul microfon ! Programul de karaoke folosit de mine se numeste Van Basco si e free www.google.ro iar melodiile le-am procurat asa treptat acum am in jur de 100 pe care ti le pot trimite !
  •  
    • 17 mesaje
    5 Feb 2008, 20:18
    0 0
    Da,ar fii o idee sa vb cu D.J. sa vedem ce zice mersi dar samai vrea si alte idei
  •  
    • 17 mesaje
    7 Feb 2008, 08:38
    0 0
    chiar nimeni nu sa mai distreaza si nu are ideei?!?!? astept solutii
  •  
    • 3 mesaje
    3 Mar 2009, 15:53
    0 0
    Am gasit [url=http://www.jokeshop.ro]aici[/url] un site pentru petrecerea de 8 martie!!!
    Cadouri, costume si accesorii pentru petrecere!!!