Alergie la soare!

•  
    • 514 mesaje
    21 Iun 2008, 22:24
    0 0
    S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
    M-am ales cu o alergie foarte ciudata pe gat,decolteu si brate ce se manifesta prin inrosire,mancarimi usoare...parca as fi batuta cu urzica,asa imi arata pielea.
    Iar tenul am senzatia ca am turnat ciment pe el.
    Cum D-zeu si de la ce??!! n-am stat decat 1 ora jumate ieri intre 16.30 si 18.30 iar azi 1 ora de la 9.30 la 10.30, cu lotiune aplicata si tot tacamul!!!!!
    M-am gasit eu alergica lui peste, nu mai pot de nervi!
    Va rog, care ati experimentat asa ceva,cum v-ati revenit?
    Si cat de grav este?
    Abia luni merg la dermatolog.
  •  
    • 30 mesaje
    21 Iun 2008, 22:46
    0 0
    pana mergi la medic i-a niste clorocalcin ca sa iti treaca cat de cat si ai grija cu statul la soare ca in ultimul timp e foarte periculos si multa sanatate
  •  
    • 514 mesaje
    21 Iun 2008, 23:00
    0 0
    Ah... cum sa le traduc eu astora pe aici ca vreau clorocalcin.
    Daca eram printre ai mei acasa deja era luat acest medicament.
    Am fost la farmacie sa i-au ceva pana luni si se uita ca la almanah la mine,habar n-avea ce sa-mi dea.
  •  
    • 7743 mesaje
    22 Iun 2008, 12:44
    0 0
    Saresa, clorocalcinul e calciu granulat.
    Ajuta si compresele cu tinctura de musetel si galbenele, calmeaza. Ori un ceai concentrat din plantele astea, daca n-ai tinctura la indemana.Ori frunze de varza, zdrobite cu o sticla.Sau pur si simplu comprese cu apa, pana ajungi la medic.
  •  
    • 1997 mesaje
    22 Iun 2008, 13:39
    0 0
    saresa, nu stiu in ce tara esti, dar de exemplu eu am vazut odata la un coleg un unguent pe care eu il stiam din ro, f bun pt dermatite, locoid...dar el nu il luase din ro, ci din polonia...deci exista medicamente pe care le poti gasi si in alte parti, nu numai in ro...trebuie sa stii doar ce sa ceri..."E 45" iti spune ceva?...
    ar trebui sa frunzaresti un pic netul...imposibil sa nu gasesti ceva cu spectru mai larg, care sa mai atenueze eruptia, macar pana ajungi la doctor...

later edit : exista posibilitatea sa fi facut o alergie chiar de la lotiunea cu care te-ai dat si nu de la soare...asta ar explica "tenul de ciment"..

later later edit: abia acum am vazut ca mesajul tau e de ieri, probabil ca pana la ora asta ai gasit deja ceva....scuze...
  •  
    • 17 mesaje
    22 Iun 2008, 17:28
    0 0
    Eu it-i recomand sa cumperi de la fr.Betadine Scrub si sa faci baie cu el dupa cateva zile it-in va trece am trecut si eu prin aceleas faze dar acum am facut o intelegere cu soarele si ma expun moderat la razele lui
  •  
    • 514 mesaje
    22 Iun 2008, 19:45
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri.
    Am luat pana la urma o lotiune "rona ross,prickley heat" ce contine si musetel printre ingrediente,combinata cu apa termala de la avene.
    Da,am auzit de E45 sotul meu e fan.
    Arata ceva mai bine pielea mea acum,nu mai am acel prurit de-aseara.
    Nu stiu cum sa procedez cand ies din casa.
    Ar trebui sa folosesc o lotiune SPF 30 sau mai mare?
  •  
    • 2 mesaje
    4 Iul 2011, 19:32
    0 0

buna, si eu am avut aceasi problema, alergie la soare , am folosit crema bepanthon, iti trece mancarimea si iritatia dar la soare mai puternic iti apar din nou, eu acum folosesc bronzarea Organica DHA,si merita sincer si chiar fac lucrul acesta:

Pentru o piele sanatoasa si bronzata fara sa va ardeti, BRONZARE ORGANICA DHA (BUCURESTI), o singura pulverizare asigura un bronz intens, in doar 5 minute, fara raze UV, fara solar.

http://bronzare-organica.110mb.com/
    Va astept, o zi buna...

0732562143

oriely30@yahoo.com