concediu bulgaria
-
0 0Buna. Sunt din Brasov si din 7 iulie imi voi face concediul in statiunea Sf. Constantin si Elena din Bulgaria.Vreau sa stiu daca este cineva care a fost ? As dori cateva impresii.Si inca ceva daca este cineva care pleaca spre bulgari pe 6 ?Poate ne intalnim si plecam impreuna.Astept raspuns de la voi.
-
drumul pe la Vama la Varna(aprox.100km, n-am acum cd cu autorute la indemana), e asa si asa (ma refer strict la calitatea asfaltului, aici de la Varna spre Burgas, in schimb, e foarte bun. in privinta indicatoarelor, acestea sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire (glumesc, le intalnesti, rar insa )
daca respecti restrictiile de viteza, nu ai probleme cu politia lor rutiera. la vama trebuie sa-ti cumperi rovineta. 5euro pe saptamana. pe care o aplici, la vedere, pe parbriz). nu ai voie cu detector de radar, in functiune (daca intrebi in vama, cei de acolo te sfatuiesc sa nu-l ai in functiune si te consoleaza cu argumentul "oricum, domle, nu sunt pe aceasi `lungime de unda`-ei. sau noi ).
rata de schimb: 1euro=1,90...1,95leva
poti schimba banii la orice casa de schimb, din Bulgaria. unii vanzatori din magazine accepta si plata in euro la rata 1euro=2leva. alti nu. se mai poate schimba si la hotel. in general, n-ai de ce sa-ti faci griji.
nici in privinta banilor (exceptand cazul in care acestia lipsesc cu desavarsire) nici in legatura cu drumul.
despre aglomeratia din Vama nu iti pot spune prea multe. depinde de cat esti de norocoasa, nah!
despre parcari: la mine, a fost cu plata. precizata clar in oferta agentiei si pe site-ul hotelului. in schimbul plati am avut locul de parcare asigurat si paza permanenta.
la voi...nu stiu.
daca parchezi insa, in locuri nepermise, ti-o `salta`. ca la noi, de altfel. si cand spun nepermise, ma refer la acelea sub indicatoare gen: oprire/stationare interzisa pe X metri, blabla. insa poti vorbi (civilizat, nu pe un ton artagos) cu cei de la receptie despre parcarea masini si ei iti dau toate informatiile necesare. -
buna fetelor,
Noi vom pleca in sunny beach la sf lui iulie. As fi vrut sa stiu cum este calatoria cu autocarul.
Eu am aflat detalii de la 3 agentii de turism care vand bilete de autocar, cu plecare de la Casa Poporului: Fantasia, Carpatia tour si Maran. Biletele variaza intre 35, 55 si 60 euro, dus-intors/pers; autocare de 4 stele, microbuze de 3 sau minivanuri ( in functie de nr celor inscrisi in ziua respectiva).
Stiti ceva detalii despre acest aspect...pt ca de restul m-au ajutat informatiile de la voi.
Va multumesc si va doresc vacanta placuta! -
"""".Poopici si revenire usoara! """
poopici? adica pluralul de la popica?
revenire usoara? zau, parca ar fi fost in coma!!!!!
nu mai stiu cine intreba de servire...pai daca ai all inclusiv te servesti singur, deci depinde de tine. da, sint debarasori (sau cum naiba se numesc), care au grija sa fie mereu mesele curate.
mai, in orice statiune va ginditi sa mergeti acolo, mergeti fara sa stati pe ginduri.
preturile pe plaja sint cam ca la noi, dar diferenta de servicii este enorma.
ai hotel 4*? pai sa fii convinsa ca asta inseamna chiar 4 stele....
in concluzie, nu va mai faceti probleme, mergeti cu incredere acolo.
vacanta placuta!
(bai, eu vb. din pct. de vedere al turistului, sa nu credeti ca fac reclama litoralului bulgar......-poate chiar fac, daca ma gindesc mai bine, ca al nostru e de rahat. asta nu inseamna ca nu merg si la noi....offf, we-urile mele!) -
Mai ellado,
N-ai inteles ce vroiam sa spun? Ma mir, daca zici ca ai fost la bulgari. Te-ai considerat vreun moment in coma acolo? Eu ma refeream ca sa isi revina usor dupa linistea si bunastarea si serviciile de acolo, atunci cand va reveni la cruda realitate de la noi. Mie, si nu e prima oara cand merg la bulgari, mi se pare f. greu cand revin acasa si toti oamenii mi se par urati aici si cu manierele lor de rahat. Iar ce zici tu cu 4 * sunt 4 * ma faci sa te intreb daca ai mai fost si in alte parti cu all inclusive? De ex. la turci unde 4* sunt 4* cu multe plusuri fata de bulgari, iar 5 * sunt, de departe inegalabile in toata lumea. Daca nu ai fost, inca, iti doresc din toata inima sa ajungi si acolo. Asta nu inseamna ca nu am o stima deosebita pen tru bulgari, care stiu sa te faca sa te simti....super! Poop!