ALOE face minuni
-
1 2Fetelor, voiam sa impartasesc si cu voi experienta asta: acum vreo 3 luni am primit o aloe vera cadou. cineva mi-a zis ca daca iti dai in fiecare zi pe fata cu sucul acela pe care il obtii daca storci o frunza se pot intampla miracole. Vreau sa va spun ca imi dau deja de 3 saptamani, nu mai am nici urma de acnee, iar pielea e ca de bebelush... Ce l'Oreal sau mai stiu eu ce? daca aveti acnee sau cuperoza fuguta la florarie si luati-va o aloe din aceea cu frunzele precum niste sabii, face minuni
-
Asa e fetelor, si eu aveam ten cu probleme si in cateva luni am scapat, pentru totdeauna de ele. Eu am folosit tot ceva produse de le FLP, nu planta in sine, dar ma gandesc ca trebuie sa fie la fel de buna. Si acum folosesc crema pentru ochi, imi face foarte bine. Puteti sa folositi cu incredere.
-
Aloe Vera e buna atat pt uz intern cat si pt uz extern.
Puteti lua gen capsule, picaturi, etc.
Intern: detoxifiere, gastrite, artrite, antiinflamator, etc .
Extern: cuperoza, acnee, cicatrici, rani, etc.
Se poate face cura cu aloe, timp de 4-6 saptamani 1-2 capsule/zi . Daca nu va place sa luati pastile, capsulele respective, continutul lor(praful) il puteti dizolva intr-un pahar mic cu apa.
http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj/news/aloe_vera_o_farmacie_la_ghiveci_14932.html