Relatii la distanta???
-
0 0Relatii la distanta???
-
Eu nu vorbesc cu asa-zisi iubitzi pe net deoarece marea lor majoritate sunt niste delicventzi care nu vor decat sa profite de ocazie, uite ce am gasit eu pe net referitor la aceste relatzi "Pentru barbati, sexul este o forma de relaxare, care nu duce, neaparat, spre o relatie. Mai poate aparea o problema. Este adevarat ca barbatii vor sex, dar daca nu il primesc, considera ca trebuie sa lupte, daca il primesc, iti pun eticheta de... usor abordabila" si cum unii barbatzi mai gandesc si cu penisul uneori in loc de cap itzi dai si singurica seama!
-
din pakte la mn nu au tzinut niciodata..si am avut vreo 3..ironia e k d fiekre data ei au pus kpat desi si mie mi-a fost extrem d greu..acum2 zile,d la o cearta banala cu ubitu meu care lucreaza in italia,s-a rupt relatia.puteam sa bag mana in foc k ma iubeste,ba chiar mi-o arata p kt posibil in conditiile date.care a fost scuza lui?"tin putin la tine dar nu t iubesc.n-are rost sa ne mai chinuim.lucrurile erau altfel knd eram in romania".si are dreptate.intre tp am realizat si eu k orikt d mult ti-ar place cineva,dak nu e langa tine mai bine il lasi sa plece.ochii care nu se vad se uita!
-
Eu zic ca in general relatiile la distanta nu rezista.Eu am fost implicata intr-o astfel de relatie (eram in orase diferite la facultate) si n-a rezistat.El si-a gasit consolare in bratele alteia care n-a pierdut deloc timpul si a ramas gravida. Dar cunosc cazuri in care relatia a rezistat. Depinde f mult si de cei implicati in astfel de realtii.
-
Sunt bune si nu sunt bune relatiile la distanta. BUNE pentru ca: -abia astepti ziua sa va vedeti.Creste dorul de celalalt.Ii simti lipsa cu adevarat. -e un test pentru cei doi, dak se iubesc cu adevarat, vor rezista, dak nu, se va strica relatia... -nu intervine plictiseala, ca atunci cand poate il vezi zilnic si uneori ti e asa de rau si ai nervi ca atata ii mai trebuie sa inceapa si el cu discursurile lui... NU SUNT BUNE pentru ca: -in loc sa creasca increderea in celalalt...ea dispare treptat..fiind departe de tine, nu ai siguranta ca iti este fidel;mai sunt cazuri in care vorbesc deschis unul cu celalalt si stabilesc anumite reguli...in caz ca unul dintre ei face vreo greseala, sa fie sincer si sa spuna..decat sa se afle mai tarziu si sa se termine rau. -sunt momente cand te simti singura si ai nevoie de umarul lui...si el nu e langa tine.Degeaba vorbeste cu tine la telefon..si te asculta......Nu e langa tine, sa te ia in brate, cand ai nevoie! -sunt ispite, atat pentru tine, cat si pentru el.Intervin persoane care ti baga /ii baga tot felul de idei in cap...si toate aceste detalii afecteaza relatia voastra. Eu nu sunt nici pro nici contra relatiilor la distanta...Insa prefer ca acolo unde sunt eu sa fie si el. In orice caz, merita sa incerci....decat sa regreti ca n ai incercat!Mai stii...poate relatia aia la distanta se dovedeste a fi relatia la care visai....si poate timpul ajuta si el...ca cei doi indragostiti sa nu mai fie departe unul de altul.
-
Hmmm....eu am avut o relatie la distanta, era atat de bine cand nu eram inca impreuna, vorbeam la telefon ore in sir. Cand am devenit un cuplu, abia asteptam sa ne vedem, o data la 2 saptamani, a fost un vis 6 luni, m-am indragostit pana peste urechi. Dupa 6 luni a inecput sa scartaie, el incepuse sa-mi spuna ca nu-si da seama de ceea ce simte. Ne-am despartit de ziua mea pe 20 nov anul trecut. Si acum ma gandesc la el si nu-l pot uita, ne mai intalnim, vorbim saptamanal de 2-3 ori dar el spune ca decizia a fost luata si nu mai poate fi nimic intre noi. e greu sa tii o relatie la distanta si e dureros cred ca pentru amandoi, nu mai vreau o astfel de relatie.
-
Sunt cazuri si cazuri. Exista posibilitatea sa reziste si sa mearga, asta insemnand ca persoanele sunt de calitate si se potrivesc si exista posibilitatea ca prin mesaje sa fie bine si in realitate sa nu mearga. Este totusi important ca atunci cand vorbesti cu cineva sa-l poti privi in ochi. Ochii tradeaza multe lucruri. Eu nu prea sunt de acord cu asa ceva dar nu neg posibilitatea unei reusite.
-
am avut un prieten cam un an de zile.relatia era la distanta in sensul ca el era in alt oras dar weekend de weekend venea la mine si petreceam impreuna trei zile din saptamana. a mers foarte bine, ca o relatie normala! era si mai bine sa ne fi vazut zilnic, dar si asa relatia a fost ok. intr-adevar, eu nu stiam ce face el o saptamana singur in orasul lui, dar...increderea a rezolvat totul!
-
dark.dream eu consider ca o relatie la distanta poate rezista,dar asta depinde in primul rand de persoanele implicate,cat si despre dragostea reciproca care o au unul fata de altu. Eu am avut 2 relatii la distanta,una care durat cativa ani,si totusi a disparut in timp,deoarece distanta se-a spus cuvantul,iar a 2, nu o mai pot numii relatie la distanta,deoarece iubitul meu se muta in orash cu tine,si vom fi impreuna,deci declar sus si tare,ca EXISTA RELATII LA DISTANTA,si pot rezista. Daca ai o relatie la distanta,si esti in dubii,nu sti ce sa faci,te informezi,dak e bine sa continui sau nu,sa stii k nu faci deloc bine,decizia trebuie s`o iei tu,pt ca tu stii cel mai bine CE SIMTI,de ce simti,ce iti doresti,daca iti doresti ..etc,nu renunta pt ca prima mea relatie,nu a mers,sau pt ca relatia lu ... X sau y nu a mers,ci dak iubesti cu adevarat,lupta,si nu renunta niciodata. asta e parerea mea . pupici
-
eu nu am avut nicio relatie de genul acesta, dar o prietena buna de a mea e cu un tip de aproape un an...si se vad doar in weekend sau in vacante. se inteleg foarte bine, poate chiar mai bine decat unii care se vad in fiecare zi, intre care intervine mai des si plictiseala....deci parerea mea este ca si relatiile la distanta pot merge, depinde poate totusi cat de mare e distanta si cat de des va vedeti....daca va vedeti din 5 in 5 luni, sau doar in vacante nu cred ca rezista prea mult relatia....sau poate rezista da fara prea multa fidelitate ori iubire
-
Relatiile la distanta sunt o ruleta pot apare atat de multe probleme incat eu una nu prea sunt de acord cu ele. Infidelitatea e doar una dintre probleme cealalta problema e ca in absenta unui timp mai serios petrecut impreuna risti sa ajungi intr-o situatie in care problemele ce pot aparea sunt camuflate de faptul ca nu ajung sa se "matureze". Dupa ceva gen casatorie cand cei 2 ajung sa traiasca impreuna problemele astea ajung la adevarata lor maturitate si atunci sa vezi distractie!
-
Buna ! nu am avut o astfel de relatie si nici nu stiu dak as putea mi-ar fi foarte greu . am o prietena care are o astfel de relatie si tine de vreo 4 ani insa se cearta mereu din cauza geloziei a neincrederii etc ... nu stiu ce sa spun fiecare iubeste in felul sau pe cine vrea . nu cred k conteaza unde se afla persoana iubita doar k este fff greu sa nu-l poti avea langa tine oricand vrei ! te pup si sper sa-ti fie bine ! iar usor usor distanta sa dispara