Unde va duceti pentru controlul ginecologic de rutina? Care este

•  
    gbs
    • 0 mesaje
    21 Aug 2007, 04:52
    0 0
    Unde va duceti pentru controlul ginecologic de rutina? Care este medicul vostru?
  •  
    • 0 mesaje
    21 Aug 2007, 04:59
    2 3
    pai tu din ce oras esti? crezi ca toate suntem din acelasi oras?eu zic ca un doctor e tot un doctor ca e femeie ca e barbat :) cu mine s a purtat foarte frumos nu stiu de ce ar trebuit dat neaparat un nume eu iti dua un nume din oradea vi pana aici daca esti din bucuresti sa zicem?
  •  
    • 24 mesaje
    21 Aug 2007, 10:03
    5 2
    ADRIANA , CIUVICA (FOSTA VERMESAN) Loc de munca: Spitalul Polizu din Bucuresti, Bucuresti tel: 6662066, 2244881 / Str. ing Zablovschi nr 76, sect 1....... ALDEA , SANDA BRANDUSA Loc de munca: Institutul oncologic Bucuresti din Bucuresti, Bucuresti Medic ginecolog foarte bun,cu bun simt profesional,bine pregatita........ ALEXANDRESCU , MIHAIL Loc de munca: din Bucuresti, Spit. Cl. Burghele "Panduri ALEXANDRESCU , PAUL Loc de munca: Spitalul Clinic Universitar din Bucuresti, Bucuresti m. pr. obstetric
  •  
    • 7 mesaje
    21 Aug 2007, 13:15
    4 0
    Francois Desiree, b-dul Ghica Tei, daca vrei, contacteaza_ma pe MP sa-ti dau tel si recomandare!
  •  
    • 25 mesaje
    21 Aug 2007, 13:58
    1 1
    Eu merg anual la o clinica si-mi fac toate analizele si controlul ginecologic tot acolo
  •  
    • 2 mesaje
    21 Aug 2007, 17:52
    2 0
    Domnul doctor Parvu Ioan.Foarte dragut si foarte profesionist.Eu merg de cativa ani si sunt multumita.Singurul inconvenient este ca lucreaza la o clinica privata care are preturi un pic cam mari.Lucreaza si la spitalul Elias,dar acolo e destul de greu de gasit....de....ca la spital.Daca vrei mai multe detalii iti pot trimite printr-un mesaj privat.
  •  
    • 12 mesaje
    21 Aug 2007, 18:35
    1 1
    aproape anual merg la un singur medic,care are un cabinet dotat cu aparatura de ultima generatie,dar nu santem din acelas oras ca sa ti-l recomand,banuiesc ca nu vrei sa mergi pana la Craiova pt un control,cand in Bucuresti sant f multe cabinete.
  •  
    • 29 mesaje
    22 Aug 2007, 00:14
    2 0
    Pai la ginecolog merg pentru astfel de control.
  •  
    • 0 mesaje
    26 Aug 2007, 13:11
    1 0
    eu merg la dr herescu de la CMU arcul de triumf:conditii bune, doctorita este o draguta, se poarta foarte frumos si e si priceputa
  •  
    • 0 mesaje
    27 Aug 2007, 00:01
    0 0
    uite-te pe site-uri si pe google.ro!Acolo o sa gasesti mai multe informatii si cine stie poate vei fii satisfacuta!Succes\!
  •  
    • 58 mesaje
    28 Aug 2007, 04:27
    2 0
    Pleci de la o idee preconceputa cum ca doamnele doctor ginecolog nu ar fi bune si nu s-ar purta bine cu pacientele lor.Totul depinde de calitatea umana si nu cred ca acest factor poate fi catalogat in functie de sexul cadrului medical. Un medic foarte bun este dl. doctor Nicolae Suciu-sef sectie obstretica ginecologie -Maternitatea Polizu-Bucuresti
  •  
    • 11 mesaje
    23 Iun 2023, 09:54
    0 0
    Buna! Medicul meu in acest moment este dr. Ana Chioveanu in Bucuresti! Un medic exceptional din toate punctele de vedere. Merg la dansa de aproape 3 ani si sunt pe delplin multumita! Pe langa experienta profesionala, are si o empatie greu de gasit la multi medici! O recomand!