lamuriti-ma si pe mine!
-
0 4lamuriti-ma si pe mine!
-
Salut,fetelor.In timp ce "pescuiam"pentru tine vad ca au mai aparut eve,cu probleme comune.Mancarimea probabil este de la o mica iritatie ce apare ulterior cand incepe sa creasca firul de par.Nu ai incercat cu pudra de la Elmiplant?este varianta parfumata si mentolata.efect antiinflamator,antiperspirant.Fica mea face bubite de la caldura si decand am lamurit-o sa foloseasca pudra a trecut. ce ar putea fi adjuvant ce am gasit: -Gel dupa depilare(Gerocossen) -Gel pt.depilat(Favisan),m-i se pare ceva special dupa cum am citit,mie imiplacprodusele lor -Balsam dupa depilat(Elmiplant),efect ,intarzie cresterea parului!! Sper ca am reusit sa-ti dau niste idei,o zi buna
-
Aceeasi problema am avut si eu dar nu a persistat decat dupa primele epilari.Apoi pielea mea s-a obisnuit cu acest "tratament" si nu a mai reactionat asa.Mancarimile apar din cauza cresterii firelor de par din cate am inteles de la cosmeticiana mea.Eu foloseam dupa dus un gel cu aloe pe zonele afectate in locul obisnuitei creme de corp iar mancarimea trecea de la sine.Este de preferat sa nu te scaripini mai ales foarte violent pentru ca risti sa lezezi pielea si sa te trezesti cu infectii la baza firelor de par.Daca mancarimea este intratdevar insuportabila si nu te poti abtine ia un prosop si cu el maseaza usor picioarele dar ai grija sa nu faci asta foarte mult timp pentru ca pielea se va inrosi destul de tare (depinde si de gradul de sensibilitate).Foloseam gelul cu 80% aloe de la Oriflame in cazul in care doresti sa incerci dar sa nu il folosesti imediat dupa epilare (deoarece te va ustura) ci doar atunci kand incep sa apara mancarimile. Sa nu uit ...dupa epilarea cu ceara este indicat sa folosesti un ulei special care va indeparta urmele ramase si va hidrata pielea ferind-o de iritatiile ulterioare sau de inrosire(in niciun caz spirt sau apa oxigenata sau alte solutii asemanatoare).Deasemenea nu este indicat sa faci baie sau dus cel putin 2 ore dupa epilarea cu ceara si in acelasi interval nu este indicata folosirea cremelor de corp inafara celor speciale "dupa epilat".Despre uleiul special poti intreba cosmeticiana care in mod normal ar trebui sa il foloseasca sau gasesti pliculete cu servetele speciale in cutiile cu benzi de ceara rece (VEET=O MARE TEAPA...daca vrei sa incerci iti recomand STREP CRISTAL).
-
mergi la un cabinet cosmetic sa ti recomande o solutie dupa epilat..sunt foarte multe produse aparute si sunt sigura ca una iti va rezolva problema..eu mi am luat FOLISAN,imi usuca cosurile care ies dupa epilat si am inteles de la cosmeticiana ca datorita folisanuluim ies firele crescute sub piele..
-
Bubitele sunt normale.Apar in locul de unde a fost smuls firul de par.Locul ramane inflamat maxim 2 zile.De fapt nu este vorba de bubite propriu-zis ci de inrosirea locului de unde s-a smuls parul.Si mancarimea este normala.Parul incepe sa creasca.Eu folosesc lufa(burete natural).Sau foloseste piatra ponce cum a spus miha_amz.
-
Ai pielea sensibila, Nico! Renunta sau reprogrameaza sedinta de vineri, pentru ca risti sa te alegi cu o exema de "toata frumusetea". Pe viitor, oriunde te vei epila, aplica,mai intai, o crema speciala, apoi ceara, iar dupa epilare si masajul usor cu balsam, trece un cub de gheata peste zonele epilate. Pana iti vor trece, renunta la epilat si aplica pudra mentolata, de trei-patru ori pe zi. Daca poti, foloseste numai ceara naturala, care are un risc scazut in a provoca iritatii si prurit. EDIT LEATER ; Vreau sa accentuez ca, acea crema care se aplica inainte de epilare, este o crema speciala(cosmeticiana trebuie sa stie), care intra in piele si lasa ceara sa aibe aderenta la firul de par.
-
Mie nu imi vine sa admit prea multe din cele scrise de antevorbitoarele mele. Ma epilez cu ceara de foarte multi ani, iar in ultimii am folosit preponderent epilatorul, din motive de evitat anticamera de la cosmetica. Si niciodata nu am avut asemenea probleme mentionate de tine. Imediat dupa epilare mi se irita rau pielea, dar dupa o zi totul revine la normal. Mancarimile pe care le ai tu sunt ca cele pe care le aveam eu cand ma radeam cu lama. In nici un caz sa nu te dai cu vreo crema inainte de epilare, eu am facut-o si apoi cosmeticiana m-a pus sa ma spal pe picioare, chiar acolo! Pur si simplu ceara nu mai adera cum trebuie. Nu te mai scarpina pana la bube, cauta sa cumperi o crema pt bebei, buna pt calmat iritatiile.
-
Nico, este la farmacie un unguent de marca italiana impotriva mancarimilor dupa epilarea cu ceara! E foarte bun,dar nu mai tin minte exact cum se numeste! Cu acest unguent nici nu iti mai vine sa te scarpini si iti trece repede si roseala dupa epilare (in maxim 2 zile).O sa ma interesez cum se numeste exact si o sa-ti trimit mesaj privat!
-
aceeasi problema o am si eu...de fapt o aveam cand ma epilam cu ceara. Doar k , pe langa faptul ca aveam mancarimi puternice imi mai cresteau si fire pe sub piele.am scapat de problema asta cu ajutorul epilatorului.din pacate si eu ma scarpinam si am si astazi semne urate pe picioare. asa k...abtine-te sa t sacrpini si incerca o alta metoda de epilare. categoric ai pilea sensibila si ceara iti face rau!
-
patry said:Nico, este la farmacie un unguent de marca italiana impotriva mancarimilor dupa epilarea cu ceara! E foarte bun,dar nu mai tin minte exact cum se numeste! Cu acest unguent nici nu iti mai vine sa te scarpini si iti trece repede si roseala dupa epilare (in maxim 2 zile).O sa ma interesez cum se numeste exact si o sa-ti trimit mesaj privat!
-
Silvia_Irina said:
patry said:Nico, este la farmacie un unguent de marca italiana impotriva mancarimilor dupa epilarea cu ceara! E foarte bun,dar nu mai tin minte exact cum se numeste! Cu acest unguent nici nu iti mai vine sa te scarpini si iti trece repede si roseala dupa epilare (in maxim 2 zile).O sa ma interesez cum se numeste exact si o sa-ti trimit mesaj privat!