ce se foarta pe plaja?

•  
    • 372 mesaje
    3 Iul 2008, 12:04
    0 0
    fetelor, ma duc la mare si nu stiu ce costume de baie se poarta.se mai poarta tanga? m-am uitat in catalogul de quelle si acolo doar 1 model era tanga, restul cu chiloti normale. ajutai-ma va rog cu sfaturi.ma duc la eforie nord, hotel cupidon. cunoaste cineva hotel? iar plaja cum este? am vazut ca are parcare cu plata. cat costa parcarea?
    va rog raspunsuri
    pupici
  •  
    • 1555 mesaje
    3 Iul 2008, 15:00
    0 1
    La eforie nord e draguta plaja , de hotel nu stiu mare lucru ..
    Din cate am vazut se poarta costumele foarte colorate, mov, lila, galben, albastru, vernil, modelul ti'l alegi tu, in functie de constitutia ta ... tanga nu prea am mai vazut pe plaja insa dc ai un corp frumos, nu vad niciun motiv sa nu te bronezi frumos ... crema de plaja cu factor de protectie si interzis la plaja intre 12 si 16 ...
  •  
    • 1639 mesaje
    4 Iul 2008, 13:24
    0 0
    hotelul de frumos am vazut altele mai urate....au mobilier nou toate camerele...baie in camera, toate au televizor...frigider...sunt acceptabile...am vazut si mai frumoase dar alea deja sunt lux...eu zic ca sunt niste camere foarte decente lahotel si frumos amenajate...

cat despre ce se poarta pe plaja....nici anul trecut nu s-a mai purtat tanga....bineinteles ca mai erau cateva care doreau sa isi arete formele dar acum depinde de tine...de cum areti....daca vrei porti daca nu, nu nu scrie nicaieri ce e interzis si ce nu...
  •  
    • 2794 mesaje
    4 Iul 2008, 14:05
    0 0
    Eu stiu ca tanga nu se mai poarta de citiva ani buni, dar asta nu inseamna ca eu n-am purtat in fiecare an. Si nu ca sa-mi arat formele, ci ca sa ma bronzez frumos si cit mai complet....nu c-ar fi prea sanatos, dar in fine...
    Acum vreo 5 ani m-am bronzat ultima data cu chiloti normali si tot anul m-a zgiriat pe retina imaginea mea cu fundul alb imbracat in tanga....groaznic. Insa anul asta sint in pana....Jolidon n-au mai scos tanga, iar in alta parte nu stiu unde sa ma uit... Iar intr-o ora sint pe plaja....in chilot intreg....
    Voi de unde va luati costum de baie cu tanga?
  •  
    • 1639 mesaje
    4 Iul 2008, 15:30
    0 0
    incearca la Pepos ...au costume frumoase
  •  
    • 1639 mesaje
    4 Iul 2008, 15:31
    0 0
    am vazut costume de baie si in adidas si in lotto...foarte dragute mie mi-au placut modelele mai mult decat cele de la jolidon anul acesta...
  •  
    • 1005 mesaje
    4 Iul 2008, 16:38
    0 0
    Lolitaa , incearca sa te dai cu autobronzant pe zona nebronzata , macar nu se mai vede asa rau contrastul ...eu asa am facut ... Intr-adevar nu e aceeasi nuanta dar ... eu ma dadeam cu o crema hidratanta cu autobronzant ...
    Mie nu prea mai imi vine sa port tanga , mi-e un pic jena , cand aveam 18 ani purtam dar acum nu mai pot
  •  
    • 372 mesaje
    4 Iul 2008, 18:08
    0 0
    si eu as vrea sa port tanga ca sa ma bronzez uniform. cand am fost ultima oara in primele zile am purtat chiloti normali si numai pe la sfarsit tanga... of ce fun.... multicolor am avut
  •  
    • 2103 mesaje
    4 Iul 2008, 22:54
    0 0
    mie-mi displace total tanga; si la 18 ani cand eram "manochin" si acuma cand sunt a big mamma.
    asta referindu-ma la mine, cand vad la altele.... nu mai zic, mai ales ca 99% din poponeturile pe care le vad sunt fleshcaite si pline de gropite si celulita si acnee inestetica si par neepliat si restul; nus tiu cum sunt barbatii dar mie una mi se face greata cand vad un poponet inestetic..

cat despre ce se poarta, culori vibrante, si margelute/paiete pe sutiene sau tankinis; eu am un costum in dungute colorate cu f mult albastru si cu tankini cu margelute discrete; foarte frumos.
    pt cat o sa stau eu la soare e f util.

pt cele care doresc o bronzare cat mai uniforma, mai exista plaja pt nudisti? nu mai stiu pe und era, parca in apropiere de mamaia.
  •  
    • 1639 mesaje
    5 Iul 2008, 09:37
    0 1
    mie mi se pare si de haios gust....mergi la mare si le vezi pe toate fara sutiene...dar mnoh...mai mergi si cu copii mici si te intreaba una alta cand le vad pe alea asa....daca vin la mare sa isi arate toate cele sa mearga la nudisti...daca vor sa se bronzeze pe toate locurile...daca nu la solar....parerea mea...
  •  
    • 63 mesaje
    6 Iul 2008, 23:21
    1 0
    ultimul lucru la care m`as gandi cand merg la plaja topless e ca ma vede copilul nustiu cui de pe plaja
  •  
    • 1639 mesaje
    7 Iul 2008, 11:41
    0 0
    pai mergi si faci plaja topless la nudisti...

in fine nu are importanta...ca la noi in tara fiecare face ce vrea...nu prea exista decenta si respect fata de altii...pe mine oricum nu ma deranjeaza personal....imi spuneam si eu parerea
  •  
    • 13910 mesaje
    7 Iul 2008, 21:54
    0 0
    la nudisti faci nudism, nu topless...

daca nu vrei sa vada copilu' o titica te duci la baile felix, desi si pe acolo se poarta titica libera.....ei, atunci lasi copchilu' cu bunica acasa.
    dar ec te faci cu barbatu'? (vad ca pui doar problema copilului)

mai, ce e frumos si lui al de sus ii place, nasol e cind vezi tite flescaite si pina la buric.......

lolilo, am vazut ca au cam aparut locuri pt. nudisti in multe statiuni.
    si eu mi-am cumparat anul asta tankini (2), un costum clasic -sa-i zic asa-, dar si unul cu fustita. asta e tare sic, dar oare merge la mare? sau doar la piscina?
  •  
    • 2103 mesaje
    8 Iul 2008, 00:47
    0 1
    a spune nonsalant ca numai de puradeii altora nu te doare pe tine cand iti etalezi tzatzele intr-un loc public, chiar si plaja, tine de lipsa educatiei; imi aminteste de o intamplare de acum 15 ani; eram pe plaja la mamaia impreuna cu prietena mea cea mai buna; o frumusete de femeie care evindetnt a tinut mortis sa-si arate tatele la toata lumea de pe plaja; cand statea ea intinsa toata la plaja un puradel mai obraznic-vezi doamne s-a apropiat tiptil si i-a pus o scoica pe sfarc spunandu-i ca e rusine sa se vada lol. ce reactie a avut amica mea... a inceput sa zbiere ca o apucata ca vai ce nesimtit de copil, ce lipsit de educatie si ce pervers este la doar 7 ani! apoi a luat-o lumea la cearta si a trebuit sa plecam de acolo. concluzia .....
    in fine, pe mine nu ma deranjaza tipele care aleg sa faca plaja topless, ma deranjaza sa zicem cel mult cele care arata oribil, dar au impresia ca arata suficient de bine incat sa le etaleze si altora. copiii mei ma vad pe mine si tzugureii mei adorabili de laptareasa in toata regula , in fiecare zi lol, n-au vreo problema cu asta si probabil ca n-ar avea nici de-ar vedea pe vreuna in aia goala pe acolo; i-ar amuza cel mult dar cam atat.
    parerea mea este totusi ca ar trebui sa existe plaje topless si plaje unde asa ceva sa nu fie permis ,pt ca daca pe mine nu ma deranjaza, pe altii, din motive diverse ce poate tin de religie, de cultura si alti factori, foarte probabil ca da; mi se pare corect sa respectam toate opiniile.

ellado, am si eu o fustita de acel gen; sunt f dragute, foarte feminine , departe de vulgaritatea thongului; sunt mai mult pt plaja nu pt bazin/inot, se pare ca-s cam incomode la inot- eu nu inot deci habar n-am, dar mi-a spus o colega.
  •  
    • 4009 mesaje
    8 Iul 2008, 10:34
    0 1
    mah, morala ca morala... da' e pericol curat pt sanatate sa stai cu balconettele expuse la soare
  •  
    • 38 mesaje
    8 Iul 2008, 11:32
    0 0
    am renuntat la tanga acum 3-4 ani,motivul....cate putin din fiecare....si faptul ca nu se mai poarta si faptul ca nu mai am 20 de ani ...acum am inlocuit tanga cu semi(nu stiu denumirea exacta,se leaga lateral cu snur)de ce sa fiu penibila in tanga cand pot sa fiu sexy altfel....topless....imi place sa fie si ele bronzate dar nu imi place sa se ''holbeze'' cineva la mine ,asa ca imi gasesc un loc mai retras
    concluzie...fetele tinere si care arata bine sa se expuna cum vor...cu tanga ,fara tanga,cu sutien ,fara sutien...cele cu mici defecte sa le ascunda(defectele) nu sa le expuna....
  •  
    • 2794 mesaje
    8 Iul 2008, 12:49
    0 0
    isabel, de unde ti-ai luat semi tanga?
  •  
    • 151 mesaje
    8 Iul 2008, 13:09
    1 0
    Eu si anul asta am vazut tanga si mai ales topless si nu la noi, ca am vazut ca tot se face referire la tarisoara noastra inapoiata cu lume nesimtita, ci in Mallorca. In zona in care am stat eu erau foarte multi englezi, sa le fi vazut pe femei la 100-150 Kg topless... Si nimeni nu avea treaba cu nimeni, era cat se poate de natural, tanga era in mare voga...
    Eu stiu ca nu se mai poarta tanga, dar ce urat te bronzezi cu chilot normal....si mai ales ce urat se vad dungile de la sutienul de plaja cand porti ceva dupa cu spatele gol sau cu alta croiala...
    Cat despre cat e de sanatos topless...stiu ca la noi pe litoral te sufoci nu alta la caldurile care sunt, chiar si seara dupa 17. Dar sunt plaje in strainatate unde soarele parca e mai bland, nu stiu, nu ai cum sa te arzi, sa faci insolatie, te bronzezi uniform etc.
    Si ce e mai placut decat sa inoti fara sutien...eventual si fara bikini
  •  
    • 4009 mesaje
    8 Iul 2008, 14:43
    0 1
    contessa, nocivitatea soarelui nu are legatura cu zona in care esti, ci de subtierimea stratului de ozon. Si este daunator pt sanatate, fie ca esti in Amara, fie ca esti in Majorca sau Tenerife
  •  
    • 151 mesaje
    8 Iul 2008, 15:33
    1 0
    Dar tu ai impresia ca cele care fac topless stau cu tatele in soare, mai ales in miezul zilei? Eu stiu ca-ti pui un prosop ceva ca sa-ti acoperi o parte a sanilor, in acest mod nu faci nici dungi, nu stai nici cu ei expusi la soarele fierbinte (oricum nu te expui intre 10 si 17). Daca nu porti sutien, asta nu inseamna ca nu iti protejezi sanii.
    La o adica, soarele a devenit nociv pentru toata pielea corpului, nu numai pt sani, deci n-ar mai trebui sa facem plaja deloc.
    Cat despre intensitatea soarelui, cred ca depinde si de asezarea geografica, la randul ei influentata de anumiti factori.