revelion
-
0 0fetelor, cu ce ne imbracam de revelion?
-
salut!sa stii ca m-am gandit si eu la asta!Eu si logodnicul meu vom merge la un restaurant dragut,care nu cere o tinuta foarte simandicoasa.Am o fusta de catifea verde inchis-foarte faina si ma gandeam sa-mi cumpar la ea un sacou mov(culoarea prunei)sa-l asortez.Imi plac verdele si movul,combinate.Ce ziceti?Cu pantofi asortati,dar si cu geanta pe masura.plus accesorii.Voi cu v-ati gandit sa va imbracati??ce idei aveti?
-
Asa cum scriam mai demult (la alt topic), noi o sa plecam la Paris de Rev. Problema este ca nu avem nimic aranjat pentru noaptea respectiva...ne gandeam sa mergem langa Tour Eiffel sau undeva unde se strang oamenii, sa vedem artificiile...
In acest caz...tinuta mea, ar trebui sa fie una "groasa", sa nu incep anul cu degeraturi...
P.S. Ca o sugestie pentru Tracy - daca imi permiti - poti accesoriza the little black dress cu o brosa sau cu un sal de alta culoare, pentru a "sparge" putin negrul. -
Si eu merg de revelion tot la munte. Dar cum stiu sigurca s-ar putea sa si merg putin (pt ca suntem destul de multi, rasfirati pe la mai multe cabane,. si probabil ne vom intalni intr-un loc central), clar nu se pune problema sa am tocuri si o rochie eleganta, sau ceva de genul asta.
Eu am niste panatloni negri, foarte stramti pe picior, si tocmai mi-am cumparat niste cizme de piele super, negre, si ele stramte, si cu o catarama argintie intr-o parte. Ma tenteaza sa le port atunci, pentru ca arata si bine, si se potrivesc si pentru vremea respectiva. Problema e ce imi pun in sus, ca sa arate totusi deosebit. Aveti vreo sugestie, ceva?