REDUCCINO ???
-
0 0A aparut cafeaua pentru slabit.Mi-am cumparat astazi de la farmacie.Cica taie pofta pentru dulciuri.Tare sunt curioasa.A incercat cineva?
-
Eu o folosesc de 3 saptamani deja, 2 pliculete/zi, 1 inainte de masa de dimineata si 1 inainte de cea de pranz. Am slabit deja vreo 3-4 kg, insa eu am combinat si cu shake-ul Gerlinea (se gaseste in Cora, Carrefour, etc). Dimineata beau o cafea Reduccino, ma pregatesc de servici, si apoi, inainte de a pleca de-acasa, la vreo 20 de minute dupa cafea, beau un shake Gerlinea, in loc de micul dejun. Ma simt super full si abia pe la 2-3 mi se face foame din nou. Masa de seara este tot un shake Gerlinea. La pranz mananc salata cu pui la gratar, sau cu branza, 2-3 felii de paine hipoglucidica, sau cereale cu iaurt... pana la urma orice este OK, atata timp cat nu depasesti 600 calorii.
La mine functioneaza cele 2 in combinatie, si sunt super multumita, mai ales ca eu slabesc groaznic de greu... Si-n plus, de sarbatori acum, am mai "scapat" destul de mult la cozonac, oua de ciocolata, fistic, alune si migdale
. Cu toate acestea, deja simt rezultate!
Succes tuturor care vor sa incerce produsele!
-
""beau un shake Gerlinea, in loc de micul dejun. Ma simt super full si abia pe la 2-3 mi se face foame din nou. Masa de seara este tot un shake Gerlinea. La pranz mananc salata cu pui la gratar, sau cu branza, 2-3 felii de paine hipoglucidica, sau cereale cu iaurt... pana la urma orice este OK, atata timp cat nu depasesti 600 calorii."" ...vrei sa spui ca toate astea fac DOAR 600 de calorii??! ....si ai slabit si fara pic de sport?? !