dieta cea mai simpla

•  
    • 63 mesaje
    21 Sep 2005, 09:07
    0 0
    am tinut si eu o dieta:in 1 zi am baut pe stomacul gol un catel de usturoi si un bob de orez.in a 2a zi 2 boabe de orez si un catel de usturoi.in a 3a zi 3 boabe de orez si un usturoi.tot asa timp de 19 zile am crescut boabele de orez dar usturoiul a ramas 1.in a 20a zi am descrescut 18 orez in a 21a 17 orez si tot asa.adresa mea duturonela @yahoo.com pt. informatii.raspuns garantat
  •  
    • 198 mesaje
    21 Sep 2005, 10:21
    0 0
    Sunt tare curioasa care este explicatia logica,medicala care sa ma lamureasca si pe mine care e treaba cu astfel de diete in care mananci boabe de orez,catei de usturoi sau mai stiu io ce si trebuie sa le numeri si sa le iei cum ai spus tu...sunt chiar tare curioasa cum de se poate slabi asa...si VA ROG lamuriti-ma cum pot declansa un bob de orez si un catel de usturoi procesul de slabire pt ca,sincer, mi se pare cel putin DUBIOS un astfel de regim...adica dc mananc usturoiu cu orezu ,stau toata ziua in pat si ma indop cu chestii nesanatoase...voi slabi...sau cel putin imi voi mentine greutatea?
  •  
    • 3636 mesaje
    21 Sep 2005, 18:38
    1 0
    io cel putin care as manca la greu ciocolata si ndulciuri, cred ca as sta in pat invelita de ciocolati dar as gandi pozitiv: azi mi-am mancat usturoiu si cele 13 boabe de orez lesin......
  •  
    • 63 mesaje
    21 Sep 2005, 20:46
    0 0
    se pare ca tu nai fost niciodata grasa ci doar perfecta si tiai permis toata viata sa stai tolanita in pat si sa mananci bomboane nu?
  •  
    • 43 mesaje
    21 Sep 2005, 23:27
    0 0
    heki,te rog vrei sa ne explici si noua care e modul de actiune al aceste diete?stiu ca am tinut prin liceu ceva asemanator dar fara usturoi.dar se puneau intr-un pahar de seara pana dimineata.si a dat rezultate
  •  
    • 449 mesaje
    22 Sep 2005, 00:48
    0 0
    mai, ma bucur pentru tine ca mai traiesti.
  •  
    • 43 mesaje
    22 Sep 2005, 10:19
    0 0
    Dc?asta era o metoda de otravire?spune-mi ca sa o recomand la "prietenele"mele cele mai bune.le fac si lor un bine
  •  
    • 198 mesaje
    22 Sep 2005, 11:15
    0 0
    Chiar nimeni nu poate explica cum functioneaza aceasta dieta?...hmmmm
  •  
    • 63 mesaje
    23 Sep 2005, 15:14
    0 0
    usturoiul accelereaza arderile si orezul iti da senzatia de satietate.se slabeste cam 2-3 kg la o cura dar nu se mai depun.usor si sigur atata timp cat tii dieta
  •  
    • 9835 mesaje
    24 Sep 2005, 01:33
    0 0
    adica cum?
    in prima zi mananci numai un bob de orez si-un catel de usturoi, a doua zi 2 boabe etc... pana ajungi la 13?
    si chiar sunt satioase?

Serios vorbind acum, asta nu-i o cura de slabire, ci un regim foarte drastic de purificare. Il prescria (si) Valeriu Popa pentru bolile foarte grave.
    Insa, in astfel de cazuri, altfel se pun in balanta beneficiile si daunele.
    Asta pentru ca este evident ca, in cazul unui om sanatos, un astfel de regim nu va face altceva decat sa-l devitalizeze.
  •  
    • 415 mesaje
    24 Sep 2005, 05:10
    0 0
    Donna_imobile,
    n-am inteles.adica regimul lui V.Popa consta intr-un bob de orez+1 catel de usturoi(a doua zi ,2 boabe orez+1 catel usturoi ,etc)i si nimic altceva toata ziua?Nu se mai manca NIMIC altceva?Stii cumva in ce boli indica regimul asta???Multumesc.
  •  
    • 11 mesaje
    24 Sep 2005, 11:12
    0 0
    Am si eu aceiasi nelamurire .... Uau...
  •  
    • 63 mesaje
    24 Sep 2005, 11:48
    0 0
    SCUZE CA NU AM EXPLICAT BINE.SE MANANCA LA MICUL DEJUN DUPA CE AI BAUT OREZUL SI USTUROIUL, NORMAL:CEREALE CU LAPTE,SAU IAURT CU OUA FIERTE, SAU 3-5 FELII PARIZE4R PUI,SAU TON.O FELIE DE PAINE DIMINEATA SI UNA LA PRANZ.LA PRANZ SUPA SAU CIORBA DE FF MULTE LEGUME CU CARNE LA GRATAR CU MUJDEI SAU MURATURI SAU VARZA MURATA, SI O FELIUTA DE PRAJI SAU ALTCEVA DULCE DAR IN LIMITELE BUNULUI SIMT{INTELEGETI NU?}IAR SEARA CIORBA SAU SUPA CU CARNE LA GRATAR{EU AM O OALA CU GRATAR LA MIJLOC ASA CA NU PUN ULEI DELOC} SI UN IAURT SAU UN FRUCT ORICARE.NU SE SLABESTE MULT DAR NU RAMAI CU VERGETURI NU MIA FOST RAU NICIODATA SI NU VISEZ TOT TIMPUL LA MANCARE SAU LA DULCIURI.CIORBA EU O FAC DIN TOATE ACESTE:SPANAC, DOVLECEL, MORCOV, PATRUNJEL FRUNZE SI RADACINA, TELINA,CEAPA, 2 CARTOFI ARDEI, ROSII,PRAZ,PUTINA MAZARE,VARZA ACRA E CEL MAI BINE SI MULTE ALTELE.NU E NICI O LEGUMA INTERZISA NICI UN FRUCT.DOAR CA NU MANANC FOIETAJE DE LA PATISERI8E PT.CA NUMI PLAC SI NICI SUCURI CARBOGAZOASE DOAR APA MINERALA SAU NORMALA 2 LITRI IMI PUN DIMINEATA INTRO STICLA SA STIU CAT BEAU SI MULT CEAI VERDE TINCTURI DE PLANTE PT.CAMI PLAC,4 CAPSULE DE ANANAS PE ZI PT.CELULITA SI AM O BICICLETA ACASA PE CARE FAC 5 MINUTE DE 3 ORI PE SAPTAMANA PT CA SUNT LENESA.DAR DACA MERGI PE JOS 20 MINUTE E ACELASI LUCRU.SPER CA VAM LAMURIT DACA NU MAI INTREBATIMA.CURA E DE 19 ZILE SI APOI DESCRESCATOR SE FACE O PAUZA DE 2 ZILE DUPA CELE 38 DE ZILE DE CURA.
  •  
    • 711 mesaje
    24 Sep 2005, 15:27
    0 1
    Bobul de orez trebuie sa fie crud?
  •  
    • 63 mesaje
    24 Sep 2005, 18:34
    0 0
    da sa fie crud
  •  
    • 711 mesaje
    25 Sep 2005, 00:28
    0 0
    iar usturoiul si orezul pot fi inghitite direct sau trebuie mestecate?
  •  
    • 63 mesaje
    25 Sep 2005, 14:15
    0 0
    nu trebuie mestecate usturoiul se poate taia bucati mai mici daca nul poti inghiti intreg
  •  
    • 711 mesaje
    25 Sep 2005, 18:59
    0 0
    si cat de des se poate relua cura? sigur se slabeste?
  •  
    • 63 mesaje
    25 Sep 2005, 20:48
    0 0
    CURA E DE 38 ZILE SI 2 PAUZA DUPA CARE POTI RELUA.SE SLABESTE DAR PUTIN 2-3-4 KG PE LUNA.EU O TIN PT.CA SUNT FF POFTICIOASA SI TRE SA MANANC DE TOATE.DAR NU MIE NICIODATA FOAME SAU RAU.
  •  
    • 711 mesaje
    25 Sep 2005, 22:12
    0 0
    Dar nu...mirosi urat dupa aia? de la usturoi?
    Eu dimineata, inainte sa mananc mancare mananc fulgi de ovaz cu iaurt si o lingurita ulei de masline pt ca ma ajuta sa merg la baie(merg imediat dimineata si seara). Isi mai face efectu cura, sau se...elimina prea repede usturoiul si orezul?