Cei mai multi bani in cel mai usor mod!

•  
    • 29 mesaje
    16 Iul 2004, 01:57
    0 0
    CITESTE CU MARE ATENTIE!!!!!

Bani multi pe net (ceva serios)

Vrei sa faci bani multi cu ajutorul internetului?
    Vrei sa devii bogat?
    Atunci citeste in intregime textul de mai jos!

La acest joc nu trebuie sa fii super inteligent, trebuie doar sa gandesti logic. Daca citesti cu
    atentie iti vei da seama ca nu este o escrocherie, probabil ca acest joc l-ai jucat si tu numai
    ca nu ai stiut ca poti castiga bani. Anuntati-va prietenii chiar astazi s? se poata bucura si ei
    de aceasta oportunitate!
    F? bani stând acas?
    Cine pricepe si crede face bani usor si repede! Poti sa faci bani astfel! Credeti-ma, am incercat
    toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale de a face o
    gramada de bani LEGAL. Merge! E testat! Nu e o escrocherie! Tot ce trebuie sa faci deocamdata
    este sa citesti cu atentie pana la sfarsitul textului.
    In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) pana cand
    am descoperit un articol asemanator cu acesta. Imediat m-am gandit: ?chestia asta trebuie sa fie
    vreo escrocherie?, dar, curios fiind, am continuat sa citesc (si sper ca vei face si tu acelasi
    lucru). Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la 6 adrese, apoi sa iti treci
    numele si adresa ta in lista pe care o vei gasi mai jos la pozitia a 6-a si sa publici articolul
    la minim 200 forum-uri/ adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!
    Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc.
    La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei si 6 timbre? Din acest motiv merita
    sa incerci! Ce inseamna 60.000 lei? Sigur ai pierdut mult mai mult jucand la Loto, nu? La inceput
    eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal, asa ca m-am interesat la PTTR si
    mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infirma investitie de 60.000 de lei.
    Ghiciti ce s-a petrecut !
    Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit
    ca probabil se va opri in curand, dar banii au continuat sa vina. In prima saptamana am primit
    185.000 lei, la sfarsitul celei de-a doua aveam 545.000 iar in a treia saptamana stransesem
    12.735.000 de lei! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui
    cei 60.000 de lei si cele 6 timbre.
    In continuare va voi explica ce trebuie sa faceti si veti intelege cum functioneaza. In primul
    rand va sfatuiesc sa salvati acest articol undeva pe hard sau sa il printati ca sa il aveti la
    indemana.
    PASUL 1:
    -ia 6 coli de hartie si scrie pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", apoi impatureste
    fiecare coala ca sa intre in plic;
    -ia 6 bancnote de 10.000 de lei si pune cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada
    prin plic si sa nu se fure);
    -pune fiecare coala in cate un plic si inchide-le.
    Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare
    dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.
    Acum trimite plicurile la urmatoarele adrese:

1) CIUBOTARU MARIAN - str. Carpati bloc 16, sc. F, ap.8, Bacau, jud. Bacau

2)BUSUIOC DELIA - Bd. Dimitrie Cantemir nr.2, bl.p3, sc.a, ap.17, IASI, cod 700246

3)Pop RAZVAN TIBERIU -Str OStasilor nr. 19 .sect 1 .ap.4 BUCURESTI

4)Ristache Alexandru - com. Grindu, jud. Ialomita, cod 927140

5)Aflat Catalin- str. Ciprian Porumbescu nr.6, Medias, jud. Sibiu, cod:3125

6)Precup Cristina- str. Aurel Vlaicu, nr.102, Medias, jud. Sibiu, cod: 3125
    PASUL 2:
    -taie din lista pe numarul 1 si muta celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine
    4, s.a.m.d.), astfel numarul 6 devine liber;
    -completeaza cu numele si adresa ta aceasta pozitie.

Trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decat cea de-a 6-a vei primi
    mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari
    increderea in joc trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altfel, te excluzi
    singur din j
  •  
    • 3526 mesaje
    16 Iul 2004, 10:07
    0 0
    bey, fratie, incerc sa te ignor si nu pot, nene, ai postat peste tot. chiar miroase forumul asta a kkt de vin mereu muste ca tine? a?
    tine-ti nene, oferta si imbogateste-te tu stand acasa (probabil iti munceste nevasta)! bey, dar nu v-ati saturat draq de postat pe aici aceleasi si aceleasi porcarii? chiar nu avetzi limita?
    sunteti mai rau ca mormonii.....du-te nene, la bulgari, poate pun botu'..

p.s. iti postez si aici - ca banc e rasuflat....
  •  
    • 1462 mesaje
    16 Iul 2004, 14:22
    0 0
    ma gandeam eu ca-i banc!Te-ai spart,f@iere!
  •  
    • 40 mesaje
    21 Iul 2004, 08:02
    0 0
    Iote ca nu te vazui din prima citire.Asa deci,mai oferta esti si aici...Si eu care credeam ca am scapat...Phh!
    Blehhh!!!!Ptiu!!!
    Hai PA!