Experiment

•  
    • 231 mesaje
    13 Iul 2004, 10:28
    0 0
    In cadrul unui experiment international se trimit pe cite o insula pustie cite doi barbati si o femeie pentru un an de zile. La experiment participa doi englezi si o englezoaica, doi francezi si o frantuzoaica, doi rusi si o rusoaica.
    Dupa un an sunt intrebate femeile despre experienta care au avut-o si ce impresie au:
    Englezoaica: - Ce sa spun, a fost relaxant, am citit toata ziua, am ascultat muzica.
    - Bine dar cei doi gentlemani?
    - Nu stiu, nu a fost nimeni sa ne introduca, asa ca fiecare si-a petrecut timpul cum a crezut de cuvinta.
    Frantuzoica: - Oo, a fost splendid, as repeta oricand experienta asta..
    Pentru o luna am fost nevasta lui Jean Pierre si amanta lui Jean Luc, si cealalta luna nevasta lui Jean Luc si amanta lui Jean Pierre, si a fost ceva de vis...!!
    Rusoica: Amarita, obosita, sictirita...
    - A fost un cosmar, a fost de groaza... Toata ziua ma regulau cand unul cand altul si seara faceau sedinta si ma criticau ca-s curva.
  •  
    • 1462 mesaje
    13 Iul 2004, 12:21
    0 0
    barbatii astia......fain banc.
  •  
    • 331 mesaje
    13 Iul 2004, 15:27
    0 0
    in acelasi context:
    5 naufragiati...4 barbati si o femeie...
    ca sa nu apara discutii intre ei, masculii au hotarit sa-si imparta femeie pe rind, fiecare beneficiind de ea cite o saptamina...totul bine si frumos, toti multumiti, pina intr-o zi cind a murit femeia...

-prima saptamina a fost bine

-a doua saptamina, binisor...

-a treia saptamina a fost greu

-a patra saptamina a fost insuportabil

-in a cincea saptamina au fost nevoiti sa o ingroape...
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Iul 2004, 09:27
    0 0
    ...sau sa o dezgroape!
  •  
    • 195 mesaje
    15 Iul 2004, 21:02
    0 0
    imi place completarea ta donna .