sa radem de ei
-
0 0Basescu se uita la Oglinda si intreaba: oglinda, oglinjoara, spune-mi cine o sa fie presedinte in tara ?
Oglinda: Da-te putin la o parte , ca sa vad ! -
Viziunea mea pentru o dictatură sănătoasă!
Văd o Românie în care să am mai multă putere. Ca preşedinte n-am făcut nimic. Daţi-mi Guvernul, Parlamentul şi Justiţia şi voi face tot ce vreau! Văd un Guvern mai suplu şi mai blond. Văd un Parlament atât de mic, încât Emil Boc să se simtă mare.
Văd Românie în care Justiţia să dea sentinţele la începutul şi nu la finalul proceselor. Prea mult timp pierd oamenii prin tribunale, în timp ce restaurantele amicilor mei dau faliment.
Văd o Românie cu o singură televiziune şi un singur ziar. Am spus acum ceva ani că am să le scot oamenilor din cap „cucul cu autostrăzileâ€. Åži am reuşit! A venit vremea să le scot din cap şi „cucul cu democraţiaâ€. Am spus că România este muribundă. Iar o ţară bolnavă se vindecă doar cu o dictatură sănătoasă.
Văd o Românie în care toţi găozarii şi toate păsăricile să aibă mai mult bun simţ când vorbesc cu mine. Am făcut atâtea pentru acest popor nerecunoscător. Merit o statuie. Åži dacă voi fi preşedinte, mi-o voi construi singur!
Văd o Românie cu măcar 300.000 de şomeri. Pe timp de criză, cineva trebuie să fie sacrificat. Åži n-am de gând ca această criză să fie plătită din buzunarul meu sau al altor oameni cinstiţi ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea. -
Oda iubitului conducator de ziua lui
La multi ani draga Traian.
Nu mai avem niciun ban
Sa-ti facem si noi surpriza,
Acum, in mijloc de criza.
La mult ani draga carmaci.
Ne-ai lasat pe toti saraci.
N-avem ce sa-ti luam cadou,
Fiindc-o ducem tot mai rau.
La multi ani draga Basescu,
Esti iubit ca Ceausescu.
Si-n decembrie, ca el
Ce-o sa zbori tu, Traienel. -
Basescu se duce la medic cu a sa hernie
Base’: Domnu’ doctor ma cam deranjeaza hernia!
Doctoru’: Ati ridicat ceva?!?
Base’: Da! Preturile!
Doctoru’: Nu trebuie sa mai faceti niciun fel de efort fizic si in mod cert nu mai aveti voie sa ridicati nimic!
Base’: Pacat, chiar cand vroiam sa ridic si salariile -
nu, ca cine se ascunde in spate acestui nick e de-a dreptul penibil!!!! a lasat mesaje peste tot, la toate sectiunile, pana si la frumusete, anti basescu...ha ha ha
acum vine si spune bancuri
unii n-au limita frate???? macar iei si tu ceva, un 5 % din averea lui felix sau a lui patriciu ca sa te faci de c.cacat pe forumuri???? si cred ca eva,ro nu e sigurul unde-ti faci veacul....tu cred ca postezi peste tot...la cancan, libertatea.... -
apropo de alianta PSD-PNL(GEOANA-ANTONESCU) si JOHANNIS premier, am facut un banc. JOHANNIS viseaza ca vorbeste cu d-zeu sii spune: JOHANNIS-ce fac d-ne sa intru in aceasta alianta?!! D-ZEU-lasa ca sa nu te pedepseasca ei dupa 4 luni ii pedepsesc eu inainte ii bag pe fiecare in cusca cu lei (baroni) si imediat ii maninca. JOHANNIS-lasa d-ne ca-i prea dur sa-i manince lei. D-ZEU- atunci ii bag in cusca cu tigri(moguli) si imediat ii maninca. JOHANNIS-nu d-ne este prea grea pedeapsa. D-ZEU-atunci ii bag pe amindoi in aceeasi cusca si se maninca ei intre ei