barbati
-
0 0Barbatii fac intotdeauna glume pe seama noastra, a femeilor, si mai au si tupeul sa ne numeasca "sexul slab". Bancuri cu blonde, brunete, roscate, secretare, Alinute sau mai stiu eu ce... ei bine astazi e timpul sa radem noi de ei, asa ca v-am pregatit 14 glume cu si despre barbati!
Sa inceapa distractia!
1. Nu lasa niciodata mintea barbatului sa-si puna intrebari, e prea mic sa se descurce de unul singur.
2. Daca esti in cautarea unui barbat gata sa-si "puna pirostriile", viziteaza un spital de boli mintale.
3. Definitia unui barbat manierat: acela care iese din baie ca sa faca pipi.
4. Ce a spus Dumnezeu dupa ce l-a creat pe Adam? Sigur sunt capabil de ceva mai bun de atat! -
dupa ce Dumnezeu a creat lumea, i-a chemat pe Adam si Eva sa le mai dea inca 2 daruri...dialog:
Dumnezeu: adam..eva..v-am chemat aici pt a va da ultimele 2 daruri..primul..este abilitatea de a urina din picoare...
cand aude Adam sare in sus se agita inebuneste de placere:
Adam: Doamne te rog..dar te rog f frumos..vreau sa fac din picioare ..te rog te rog te rog!!!!!!
Dumnezeu: bine Adam..al tau este darul..
eva..calma..
Adam in culmea fericirii merge urineaza pe copac..pe leu..pe iepure..strigand in extaz ca poate sa urineze din picioare..intre timp..
Eva: Doamne..care este al 2-lea dar?
Dumnezeu: inteligenta eva..inteligenta...