DEX moldovenesc
-
0 2Definiţii noi esxtrase din Moldovian DEX - PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune; MONOLOG = olog de un picior; BIOLOG = olog de am-bele picioare; SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog); AMÂNAT = fără mâini; ÃŽNCHINARE = transport către China; ÃŽNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului!; ÃŽNFOCARE = transformare în focă; GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul „Bine, Ioane"; ÃŽMPRÄ‚ÅžTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie; BIZAR = zar dublu; MÄ‚CEL = mac mic; MICROSCOP=scop mărunt; ÃŽNVIORAT = Prevăzut cu vioară; LEÅžINA = pe unde merge „le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri; RATEU = pateu din carne de raţă.
-
pfoa..pana acum in romania erau cele mai frumoase femei...acum au trecut peste prut?
daca e sa o luam asa, fiecare tara considera ca are cele mai frumoase femei sau cei mai frumosi barbati, chiar daca nu e adevarat.
P.S: daca nu stii de gluma draga brindusa, treci la un topic serios...da pagina, asta era o gluma my darling...
o fi rau sa nu stii de gluma si sa ai ochelari de cal??? -
stiti cum a spus Napoleon?: toate femeile sunt curve, in afara de mama si sora-mea, dar tot femei sunt;
moldovencele si din tara si de peste Prut sunt intr-adevar frumoase, altfel de frumusete, isi pun in valoare frumusetea si parca sunt mai cochete;
am cunoscut o fata de la Chisinau si-mi spunea ca acolo fete umbla numai pe tocuri, cizme, sandale, papuci cu toc, ea aici s-a "stricat" si a incercat tenisi/adidasi; foarte frumos, am zis; si spunea adevarul ca a venit nasa ei la Buc. si mi-a confirmat; stiti ce-am zis, bravo lor;
pe tocuri, chiar si de 5-6 cm stai dreapta, piciorul arata altfel, poate de-aceea exista un site pentru d-ne petocuri.ro; curaj fetelor, pe tocuri