soacre

•  
    • 157 mesaje
    22 Feb 2002, 17:08
    0 0
    O soacra voia sa isi testeze cei 3 gineri si se arunca in fantana, dupa care striga dupa ajutor.
    Vine ginerele cel mare, o scoate din fantana si a doua zi gaseste la poarta lui o DACIA NOVA noua cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
    Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor, vine ginerele mijlociu, o scoate si a doua zi gaseste un OLTCIT nou la poarta cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
    Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor dar ginerele cel mic ce se gandeste : la cel mare ia dat o DACIE, la cel mijlociu un OLTCIT, eu daca o scot ma aleg cu un LASTUN asa ca o lasa sa se inece.
    A doua zi gaseste la poarta un MERCEDES nou cu un bilet pe care scria : "Bine faci bine gasesti" semnat tata socru

Merge soacra pe bicicleta. O vede ginerele si o intreaba:
    - Unde mergi, mama-soacra?
    - La cimitir.
    - Si cine aduce acasa bicicleta?

Soacra merge in vizita la nora ei si o gaseste goala pe pat.
    - Ce faci nora?
    - Il astept pe sotul meu in costumul Evei, ca sa-i fac o surpriza placuta.
    Se duce soacra acasa si isi asteapta sotul goala, pe pat.
    - Ce faci, fa?
    - Te-astept in costumul Evei! Nu-ti place?
    - Ba da, dar n-ai putu sa-l netezesti putin?

:Cum s-a numit soacra lui Adam?
    R:Adam nu a avut soacra. El traia in paradis.

-Deci asa! Sustineti ca nu ati depasit viteza regulamentara. Si cum vreti sa dovediti asta?
    -Foarte simplu, domnule politist: ma aflam in drum spre soacra-mea!....

- Ioane, unde duci gastele alea doua?
    - La soacra-mea. Ieri a spus ca si-ar da si jumatate din viata pentru a gasca!

La tribunal:
    -Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o?
    -Nevasta-mea mi-a zis...
    -Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama!
    -Asa e, da inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis: "Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

Un barbat ajunge la portile raiului. Aici, un grup mare de femei il intampina si fiecare se da drept soacra lui:
    -Dumnezeu sa te binecuvanteze, fiule, nu ma recunosti? Sunt soacra ta!
    Se tot cearta intre ele, dar nu ajung nicicum la consens. Pana la urma, Sf.Petru vine sa faca dreptate:
    -Din moment ce 20 de femei pretind a fi soacrele acestui om, el trebuie taiat in 20 de bucati.
    Femeile asculta tacute hotararea nemiloasa a Sf. Petru, numai una din ele striga:
    -Asa este, trebuie taiat in 20 de bucati!
    La care Sf. Petru se intoarce catre ea si spune:
    -Te-am gasit! Tu esti adevarata soacra!

-Norocul e mai presus decat ratiunea, isi zise sotul cand a aruncat cu o piatra dupa caine si si-a nimerit soacra...

-Zi-mi un banc bun, sa i-l spun si lu soacra-mea.
    -Da ce-i trebuie lu soacra-ta bancuri?
    -Nu-i trebuie, da la bancu ala care mi l-ai spus ieri era sa moara de ras...

Soacra si ginerele:
    -De cate ori vin la voi, va certati, ce viata e asta?
    -De mama soacra, daca vii si dumneata asa des